Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κέβιν "έφτιαξε" τον πρόεδρο!

Ο Κέβιν
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011 - 18:43

Καλό καλοκαίρι λένε οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι περισσότεροι δηλαδή, καθώς κάποιοι έχουν εκκρεμότητες. Περισσότερες εκκρεμότητες φυσικά, έχει η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» που καλείται να τρέξει πολλά θέματα που είναι ανοιχτά.

H αρχή πάντως έγινε τις προηγούμενες ημέρες και μια περίπτωση, είναι αυτή του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής έδωσε χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μετά τα δύο φιλικά στην Κύπρο, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

Ο Μιραλάς στην Κύπρο, τόσο κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, όσο και κόντρα στον Απόλλων Λεμεσού, σεβάστηκε την ερυθρόλευκη φανέλα. Θα μπορούσε να έχει τουπέ και στυλ, να… βαριέται και να φοβάται να βάλει τα πόδια του στη… φωτιά, αλλά όσοι τον παρακολούθησαν από κοντά, μόνο αυτό δεν είδαν.

Ο 23χρονος επιθετικός εμφανίστηκε ορεξάτος και με ανεβασμένη ψυχολογία. Το «μυστικό» ήταν η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει κάθε λόγο κι αυτός να είναι ευτυχισμένος για την έκβαση της υπόθεσης. Κακά τα ψέματα, ο κόσμος αγωνιούσε για το τι θα γίνει με τον πρώτο σκόρερ του Θρύλου την περσινή περίοδο.

Απλά, αυτό που «έφτιαξε» περισσότερο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ήταν η παρουσία του Κέβιν στην Κύπρο. Σοβαρός στο παιχνίδι, με αυξημένη διάθεση, έδειξε ότι με την ταχύτητά του, αλλά και τις ενέργειές του, ανεβάζει ένα –τουλάχιστον- επίπεδο, τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει απ’ το Λιμάνι!

Τελειώνει απ’ το Λιμάνι!

Όπως όλα δείχνουν ο Μήτρογλου τελειώνει ουσιαστικά από τον Θρύλο αφού αποκλείστηκε από την αποστολή.

Σε καλό δρόμο

Σε καλό δρόμο

Ο Μαθία μίλησε με τον μάνατζερ του Πιζάρο. Θετικό το πρόσημο από τις πρώτες κουβέντες με τον Μπότσο.

Τα γκολ του... πάρτι!

Τα γκολ του... πάρτι!

Δείτε σε βίντεο με υψηλή ανάλυση τα γκολ των Εφήβων του Θρύλου, στον τελικό με τον... πελάτη!