Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει του Φορτούνη

Τελειώνει του Φορτούνη
Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 - 13:11

Είναι γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να φέρει στην ομάδα Έλληνες ταλαντούχους παίκτες με την προοπτική ο κορμός του Θρύλου να αποτελείται από Έλληνες παίκτες.

Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός χτυπάει ό, τι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες όπως ο Κώστας Φορτούνης και ο Νίκος Καρέλης. Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται πως θα ντυθεί και πάλι στα ερυθρόλευκα έπειτα από το διάλειμμα των δύο ετών. Μπορεί ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα, Δημήτρης Μπάκος να δήλωσε ότι δεν πωλείται ο Φορτούνης αλλά στον Πειραιά πιστεύουν ότι ο 18χρονος επιθετικός του χρόνου θα ανήκει στον Ολυμπιακό.

Όταν ο Κώστας Φορτούνης επιστρέψει στην Ελλάδα από τις υποχρεώσεις που έχει με την Εθνική ομάδα Νέων στη Σλοβακία τότε θα τελειώσει και το θέμα οριστικά. Αυτό βέβαια όσον αφορά τον παίκτη και τις απαιτήσεις του καθώς το θέμα με τους Αρκάδες θα τελειώσει πιο σύντομα.

Ακόμα ένας νεαρός παίκτης που ενδιαφέρει τον Θρύλο είναι ο 17χρονος Νίκος Καρέλης. Ο παίκτης του Εργοτέλη έχει εντυπωσιάσει με την τεχνική του και τον τρόπο που κινείται στο γήπεδο γι’ αυτό στον Πειραιά σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν. Για αυτή την υπόθεση όμως υπάρχει ακόμα δρόμος.

Διαβάστε επίσης

Ξανά για Ερμάς

Ξανά για Ερμάς

Τον Αντίλ Ερμάς συνδέει με τον Θρύλο δημοσίευμα στην πατρίδα του...

Υπόκλιση σε Μιραλάς!

Υπόκλιση σε Μιραλάς!

Βελγικά και γαλλικά Μέσα υποκλίνονται στον 23χρονο παικταρά τον οποίο θεωρούν ότι έδωσε τον τίτλο στον Θρύλο.

Νέα επαφή με Σαντάνα!

Νέα επαφή με Σαντάνα!

Ένα από τα ονόματα που μπορούν να κάνουν την διαφορά έιναι αυτό του Μάριο Σαντάνα με τον οποίο υπήρξε νέα επαφή.