Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα φέρει παίκτες για δοκιμή

Θα φέρει παίκτες για δοκιμή
Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 - 21:58

Ο Εντουάρντο Μαθία γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται έτοιμους ποδοσφαιριστές για να μπουν στο γήπεδο και να προσφέρουν. Ξέρει όμως επίσης ότι το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ είναι μια δουλειά που πρέπει να γίνει και μάλιστα αν είναι δυνατόν με κάποιο οικονομικό όφελος.

Αφού λοιπόν καταφέρει και ξεκαθαρίσει το ρόστερ του Θρύλου, ο Μαθία θα φέρει στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη παίκτες για να δοκιμαστούν όπως έχει μεταφέρει στην διοίκηση.

Φυσικά οι παίκτες θα είναι μικρής ηλικίας και θα έχουν αξία μεταπώλησης. Ο Ολυμπιακός από αυτό μπορεί να ωφεληθεί καθώς μπορεί να ανακαλύψει κάποιο λαβράκι και εν συνεχεία να το μοσχοπουλήσει. Αυτό δηλαδή που πολύ καλά ξέρει να κάνει ο Μαθία.

Πάντως, όποιοι παίκτες δοκιμαστούν και αποκτηθούν στην συνέχεια θα παραχωρηθούν σε άλλους συλλόγους για να ψηθούν εκτός αν κάποιος από αυτούς βγάλει μάτια και κάνει την διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Σκέψεις για Αντούριθ (vid)

Σκέψεις για Αντούριθ (vid)

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαθέτει επτά επιθετικούς στο ρόστερ αλλά ουσιαστικά μόνο ο Μιραλάς είναι αμετακίνητος.

Παραιτήθηκε ο Κομινάκης

Παραιτήθηκε ο Κομινάκης

Την παραίτησή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε για επαγγελματικούς λόγους ο Σωκράτης Κομινάκης.

Ξανά για Ερμάς

Ξανά για Ερμάς

Τον Αντίλ Ερμάς συνδέει με τον Θρύλο δημοσίευμα στην πατρίδα του...

Τελειώνει του Φορτούνη

Τελειώνει του Φορτούνη

Είναι γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να φέρει στην ομάδα Έλληνες ταλαντούχους παίκτες με την προοπτική ο κορμός του Θρύλου να αποτελείται από Έλληνες παίκτες.