Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτάσεις από Ουγγαρία

Προτάσεις από Ουγγαρία
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 20:52

Στον Ολυμπιακό καταφθάνουν πολλές προτάσεις παικτών ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου και είναι για… όλα τα γούστα. Από παίκτες που έχουν καταθέσεις τα διαπιστευτήριά τους, μέχρι νεαρούς που μπορούν να αποτελέσουν επενδύσεις.

Ανάμεσα στα ονόματα ποδοσφαιριστών που έφτασαν τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψαν τα RED FILES του «ΓΑΥΡΟΥ», είναι και οι τέσσερις παίκτες που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο φορ Άλβες με 24 τέρματα σε 27 ματς της πρωταθλήτριας Φέχερβαρ Βιντεότον, όπως και ο 22χρονος διεθνής μέσος Έλεκ με τον 27χρονο διεθνή γκολκίπερ του Μαυροβουνίου Μπόζοβιτς, που στο παρελθόν έπαιξε βασικός στην Παρτιζάν για μία διετία.

Παράλληλα, υπάρχει ακόμη ένα όνομα, από τη δευτεραθλήτρια της Ουγγαρίας, την Πακς, ο 21χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Σάμπο, που υπήρξε συμπαίκτης του Νέμεθ στην εθνική της χώρας κάτω των 20 ετών.

Διαβάστε επίσης

Ψάχνει λύση ο Πάρντο

Ψάχνει λύση ο Πάρντο

Μια νέα ιδέα έριξε στο τραπέζι ο Ούρκο Πάρντο προκειμένου να μείνει στον Ολυμπιακό.

Τα βρήκε με Τζιμπούρ

Τα βρήκε με Τζιμπούρ

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Τζιμπούρ και αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Νίκη για τους Νέους

Νίκη για τους Νέους

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στην elite round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με τρεις «ΓΑΥΡΟΥΣ» στο αρχικό σχήμα η Ελλάδα επικράτησε 2-1 της Σλοβακίας.