Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... σαφάρι με Κοστάντσο

Το... σαφάρι με Κοστάντσο
Κυριακή, 22 Μαΐου 2011 - 21:00

Ο παίκτης για τη θέση κάτω από τα δοκάρια για τον οποίο μπαίνει δυνατά ο Ολυμπιακός είναι ο Φράνκο Κοστάντσο. Ο 30χρονος γκολκίπερ της ελβετικής Βασιλείας που μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς συνεχίζει να βρίσκεται στο εξωτερικό και να έχει στη λίστα του πολλά ονόματα, όπως του συμπαίκτη του Σαφαρί, του Σουηδού διεθνή μπακ της ελβετικής ομάδας, που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Από τη μία, λοιπόν, στο Λιμάνι «παίζουν» δυνατά για τον Αργεντινό πορτιέρο, από την άλλη ο Ντάρκο συνεχίζει να «τσεκάρει» στην Ευρώπη, με την Βασιλεία πάντως, να αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής την Σεντ Γκάλεν.

Πάντως, αναφορικά με την αποστολή του Σέρβου που κρύβει μεταγραφικές ειδήσεις, το ματς στο οποίο λέγεται ότι βρέθηκε χθες είναι αυτό της Σοσό με τη Σεντάν, στο οποίο ο Μάρτιν Μάρβιν, που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» έκανε 19 τις ασίστ του στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Κοντά σε Βαλντέζ

Κοντά σε Βαλντέζ

Ετοιμάζει έξοδο από τη Χέρκουλες λένε στην Ισπανία και θεωρούν τον Πειραιά επόμενο σταθμό του. Χαμηλώνουν οι απαιτήσεις.