Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στη βάση

Επιστροφή στη βάση
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011 - 02:51

Στις 20:50 έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή του Ολυμπιακού, που επέστρεψε από την Αυστρία. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αναχωρήσει για το Ζέεφελντ στις 9 Ιουλίου και μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο της αυστριακής πόλης ήρθαν στην Αθήνα, αλλά για λίγο.

Ο λόγος είναι ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την προετοιμασία του στο Έρμελο της Ολλανδίας, για το οποίο θα αναχωρήσει το Σάββατο (23/08).

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης επέστρεψαν στην Ελλάδα, αεροπορικώς από το Μόναχο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ευδιάθετοι και αυτό αποτυπώνει το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ο πρώτος που εμφανίστηκε συνολικά από την αποστολή ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ από πλευράς παικτών ήταν ο φορ του Θρύλου Μάρκο Πάντελιτς. Καλά έδειξε να είναι και ο Κέβιν Μιραλάς, που όπως φάνηκε από τις εξετάσεις του δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτέλεσε πόλο έλξης για φίλους της ομάδας στο αεροδρόμιο, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να τους χαιρετήσουν τους παίκτες, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Τους παίκτες υποδέχθηκαν εκπρόσωποι του Τύπου και πολλές κάμερες, ωστόσο δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση και αποχώρησαν προκειμένου να επιστρέψουν μετά από αρκετές ημέρες στα σπίτια τους, για να ξεκουραστούν και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης

Νέα σχολή στο Σικάγο!

Νέα σχολή στο Σικάγο!

Ο Ολυμπιακός θα έχει σχολή ποδοσφαίρου και στο Σικάγο, η οποία θα ξεκινήσει επίσημα στις 4 Σεπτεμβρίου...

Λίβερπουλ για Καλδέλη

Λίβερπουλ για Καλδέλη

Στόχο της Λίβερπουλ αποτελεί ο γκολκίπερ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καλδέλης, σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αγγλία.

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Ξεκινάει την Πέμπτη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τις θύρες VIP και 33.