Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπόκλιση στον κόσμο!

Υπόκλιση στον κόσμο!
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 - 14:40

Υποκλίνεται η Ευρώπη σε αυτόν τον κόσμο… Στο μεγαλείο του, στην ευρηματικότητα και στη ψυχή του! Ο λαός του Ολυμπιακού και δη η ΘΥΡΑ 7 έδειξε έμπρακτα γι ακόμα μία φορά ότι παραδίδει μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και στηρίζει τον Ολυμπιακό όπως κανείς άλλος... Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και πάλι οι ΓΑΥΡΟΙ ήταν καταπληκτική, δίνοντας ώθηση στην ομάδα...

Κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» σχηματίστηκε μία πανέμορφη coreo το μήνυμα της οποίας ήταν σαφές… Στο πέταλο της Θύρας 7, είχαν σχηματιστεί στις άκρες δύο κάθετοι άσπροι σταυροί σε κόκκινο φόντο (σαν λάβαρα) και στο κόκκινο φόντο από σακουλόχαρτα κατέβηκε ένα πανό που απεικόνιζε έναν καβαλάρη (ιππότη κι όχι τον Αγ. Γεώργιο) ο οποίος κουβαλούσε μία «ερυθρόλευκη» σημαία και με το δόρυ του, «καρφώνει» τη Γερμανία. Την ίδια ώρα το άλογο που ίππευε πατούσε τη Γερμανία.

Κάτω στα κάγκελα έγραφε «Ο Θρύλος ζει, κτυπάει και θα…» ενώ το υπόλοιπο μήνυμα είχε αναρτηθεί με σακουλόχαρτα στο απέναντι πέταλο… «Ανατείλει ξανά»!

Αυτό είναι το μήνυμα που πέρασε η Θύρα 7 και ο κόσμος του Ολυμπιακού, με τους Γερμανούς φίλους της Ντόρτμουντ να χαζεύουν πραγματικά…

Διαβάστε επίσης

Την κάρφωσε ο Θρύλος!

Την κάρφωσε ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός πάτησε στο Καραϊσκάκη την Ντόρτμουντ με 3-1 και σκόρερ τους Χολέμπας, Τζιμπούρ και Μοντέστο.

Θρύλος και Champions League...

Θρύλος και Champions League...

Αποκτήστε την καινούργια συλλογή των αυτοκόλλητων της Panini με τον Ολυμπιακό στο Champions League...

«Πάνω του χτίζεις ομάδα»

«Πάνω του χτίζεις ομάδα»

Μεγάλες ομάδες και μεγάλα παιχνίδια έχουν σημαδέψει την καριέρα του Μέλμπεργκ, για τον οποίο δεν σταματούν να γράφονται ύμνοι!