Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος και Champions League...

Θρύλος και Champions League...
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 - 13:52

Από τον Ολυμπιακό υπήρξε επίσημη ενημέρωση σχετικά με το καινούργιο άλμπουμ της Panini, με τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στον θεσμό του Champions League:

«Ο Ολυμπιακός είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Champions League κάτι που αποτυπώνεται και φέτος στη super συλλογή που ετοίμασε για όλους εμάς η Panini.

Για πρώτη χρονιά το www.redstore.gr δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας μας, να αποκτήσουν το μοναδικό άλμπουμ της Panini για τη σαιζόν 11/12.

Κρατήστε για πάντα στη μνήμη τις μαγικές στιγμές που θα μας χαρίσει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σε ένα άλμπουμ με 559 χαρτάκια.

Με κάθε παραγγελία σας στο www.redstore.gr, λαμβάνετε εντελώς δωρεάν το άλμπουμ και για όσους θέλουν να συμπληρώσουν άμεσα το συλλεκτικό αυτό άλμπουμ, μπορούν να αποκτήσουν και αυτοκόλλητα σε πακέτο!

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε όπου κι αν βρίσκεστε, την νέα συλλογή Panini, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.redstore.gr ή στο τηλέφωνο 210 677 2940 και να πληρώσετε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα».

Διαβάστε επίσης

Υπόκλιση στον κόσμο!

Υπόκλιση στον κόσμο!

«Ο Θρύλος ζει, κτυπάει και θα... ανατείλει ξανά» το μήνυμα μέσω του coreo που σχηματίστηκε στο ναό...

Την κάρφωσε ο Θρύλος!

Την κάρφωσε ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός πάτησε στο Καραϊσκάκη την Ντόρτμουντ με 3-1 και σκόρερ τους Χολέμπας, Τζιμπούρ και Μοντέστο.

«Πάνω του χτίζεις ομάδα»

«Πάνω του χτίζεις ομάδα»

Μεγάλες ομάδες και μεγάλα παιχνίδια έχουν σημαδέψει την καριέρα του Μέλμπεργκ, για τον οποίο δεν σταματούν να γράφονται ύμνοι!