Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν ξεχνάει και τους γλεντάει!

Δεν ξεχνάει και τους γλεντάει!
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 - 02:22

Οι βαζέλες μπορεί να… θέλουν να ξεχάσουν, αλλά ο Τζιοβάνι δεν έχει τέτοια διάθεση και φροντίζει να τους κάνει πλάκα από τη Βραζιλία!

Ο Μάγος του Θρύλου δείχνει με τον τρόπο του ότι περιμένει κι εκείνος το ντέρμπι της Κυριακής, κάνοντας παράλληλα πλάκα στους «πράσινους». Με ποιο τρόπο; «Ανεβάζοντας» φωτογραφία με δύο μωρά, ένα ντυμένο στα ερυθρόλευκα που είναι χαμογελαστό που κλείνει το μάτι και ένα που κλαίει ασταμάτητα με το τριφύλλι από πάνω του και την επιγραφή «πουθενάδες»…

Μαζί με αυτό υπάρχει και το μήνυμά του προς τον κόσμο αφού γράφει «gate 7 4ever», δηλαδή «Θύρα 7 για πάντα». Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς υπάρχει και άλλη ανάρτηση που έχει γίνει πιο νωρίς.

Ο Μάγος έχει ποστάρει βίντεο από τη Θύρα 7 σε ματς με τον ΠΑΟ και γράφει «υπέροχες στιγμές νοσταλγίας από τους λάτρεις και τους οπαδούς του Ολυμπιακού και της Θύρας 7 που αγαπώ».

Δεν ξεχνάει τον Θρύλο, δεν ξεχνάει τη Θύρα 7 και κάνει ακόμη (πέρα από τα γλέντια που τους έκανε στους αγωνιστικούς χώρους) πλάκα στους «πράσινους». Για αυτό θα είναι για πάντα στις καρδιές μας!

Το βίντεο που ανέβασε ο Τζιοβάνι από το ματς του 2009, που τον έκανε να νοσταλγήσει τις δικές του - παλιότερες - ημέρες...

Διαβάστε επίσης

Υπόκλιση στη Θύρα 7!

Υπόκλιση στη Θύρα 7!

Ανατριχίλα για τέταρτη φορά φέτος με το κορεό των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού!