Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενος για τον Μίτροβιτς»

«Χαρούμενος για τον Μίτροβιτς»
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013 - 00:55

Εκ των πολυτιμότερων στην νίκη (2-1) της Αντερλεχτ κόντρα στην Σερκλ Μπριζ ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς, έκανε... παπάδες όταν συνεργάστηκε με τους Μπρούνο και Πρατ (έπαιζαν στα «φτερά» της επίθεσης), κάτι που αναγνώρισε και ο προπονητής του Γιον Φαν ντεν Μπρομ. «Δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος για την κατάσταση του Αλεξάνταρ. Χρειαζόμαστε κάθε ποδοσφαιριστή μας, αφού όπως βλέπετε τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά. Συνεργάστηκε άψογα με τους συμπαίκτες του και εκτός τις δύο φάσεις που σκοράραμε είχαμε ακόμα πολλές καλές στιγμές.

Ο Μίτοβιτς συγκεκριμένα έχει δεχθεί αρκετή κριτική για μερικές εμφανίσεις του αλλά και ορισμένα προβλήματα συμπεριφοράς που παρουσίασε, ωστόσο εγώ είμαι ικανοποιημένος γιατί είναι πρώτη χρονιά στον σύλλογο και βοηθάει άμεσα», τα λεγόμενα του Ολλανδού κόουτς για τον Σέρβο.

Θυμίζουμε πως ο Μίτροβιτς λύτρωσε την πρωταθλήτρια στο φινάλε (86’) του ματς της Κυριακής, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια εντός περιοχής, διατηρώντας την ομάδα του στο -6 από την κορυφή και την Σταντάρ Λιέγης. Όσον αφορά την αναφορά του Φαν ντεν Μπρομ στα σημαντικά προβλήματα των «μοβ», ο Ολλανδός εστίασε στην απουσία του ποιοτικότερου ποδοσφαιριστή του Ματίας Σουάρες που θα λείψει όλη την σεζόν.

Διαβάστε επίσης

«Μια άτυχη στιγμή»

«Μια άτυχη στιγμή»

Στηρίζει τον Μπρούνο ο Κουγιατέ, για το πέναλτι που έχασε στο ματς με την Σερκλ Μπριζ.

Επιστροφή στο Ρέντη...

Επιστροφή στο Ρέντη...

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν την Τρίτη και πάλι στις προπονήσεις.