Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άριστο κλίμα μεταξύ τους

Άριστο κλίμα μεταξύ τους
Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 - 11:41

Μεγάλη υπόθεση σε μία ομάδα είναι το καλό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Αρκετές φορές αποδεικνύεται αρκετό προκειμένου να την οδηγήσει σε επιτυχίες. Και είναι λογικό όταν υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες να μην είναι απλή υπόθεση. Παρόλα αυτά, όμως, στον Ολυμπιακό το κλίμα είναι καλό και εκεί που αξίζει να σταθούμε είναι στους τερματοφύλακες. Είναι περίεργη η θέση, αφού δύσκολα γίνεται αλλαγή στον πορτιέρο.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, υπάρχει πολύ καλή σχέση μεταξύ των τερματοφυλάκων των «ερυθρόλευκων». Ο Μέγιερι μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει την θέση του Ρομπέρτο, όμως οι δυο τους τα πηγαίνουν περίφημα. Ειδικά για τον Ισπανό έχουν να λένε όλοι στην ομάδα ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί που βοηθάει τους πάντες.

Θα μπορούσε να έχει τουπέ, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Ενδιαφέρεται ακόμα και για τους πιτσιρικάδες και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά που έχει έναν τέτοιο παίκτη στις τάξεις της. Ο Ρομπέρτο, μάλιστα, έχει εξελιχθεί σε μία μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού και των αποδυτηρίων του...

Διαβάστε επίσης

Ο... τσογλανάκος

Ο... τσογλανάκος

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι έχει ένα πρόσωπο που δείχνει ότι είναι γεννημένος ποδοσφαιριστής, ο προνομιούχος μικρός της παρέας.

Έχει αλλάξει επίπεδο...

Έχει αλλάξει επίπεδο...

Ο Ολυμπιακός με το έμψυχο δυναμικό που έχει μετά και τις τελευταίες προσθήκες, έχει ανέβει αρκετά...