Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συζητήσεις με Άρσεναλ

Συζητήσεις με Άρσεναλ
Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 - 12:30

Είναι αρκετές οι ομάδες αυτό τον καιρό που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά κυρίως από την Ιταλία αλλά και από την Αγγλία. Σε δημοσιεύματα τους την Τρίτη (12/8) ιστοσελίδες από την Μεγάλη Βρετανία θέλουν την Άρσεναλ να έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και να έχει κάνει και μια προσφορά για τον «ερυθρόλευκο» αμυντικό στην ομάδα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα το αναφέρουν οι goal.com, arsenallatest.com και η football-talk.co.uk.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι «κανονιέρηδες» επιζητούν μανιωδώς έναν κεντρικό αμυντικό μετά την πώληση του Βερμάελεν, καθώς έχουν μείνει με τους Κοσιελνί, Μέρτεσακερ και τον νεαρό Τσέιμπερς. Από την άλλη ο Μανωλάς εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μετά από μια καταπληκτική χρονιά με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, έχει πολύ καλή άποψη για τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων», ενώ προβληματίζεται με την φυσική κατάσταση των Μερτεσάκερ και Κοσιελνί που δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Η ηλικία του θεωρείται ιδανική για τον 23χρονο που θα έχει αρκετό χρόνο να εγκλιματιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.

Αν ισχύουν όσα γράφουν οι Άγγλοι η πρώτη προσφορά τη ομάδας του Λονδίνου είναι στα 8 εκατ. λίρες, (περίπου 10 εκατ. ευρώ) και μάλλον μας περιμένει ένας μεγάλος γύρος διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε επίσης

Έμεινε εκτός ο Μανωλάς

Έμεινε εκτός ο Μανωλάς

Ο αμυντικός του Θρύλου έχει ενοχλήσεις στη μέση και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Μπιλμπάο.

Θρυλικά αποκαλυπτήρια

Θρυλικά αποκαλυπτήρια

Το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπιλμπάο (21.30-live gavros.gr).