Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν... συναντηθείτε, ενημερώστε μας!

Όταν... συναντηθείτε, ενημερώστε μας!
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 - 02:25

Διαβάζουμε εδώ και αρκετή ώρα δηλώσεις των παικτών του πελάτη, όπου με μεγάλη δόση ειρωνείας, σχολιάζουν τη διαιτησία του αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Έναν, δεν καταφέραμε να βρούμε να μας λέει για το πώς είναι το... πρόσωπο του Ιμπραΐμ Αφελάι και το αν μοιάζει με... παλαίμαχος, όπως προσπαθούσαν να μας πείσουν οι άλλοι όλο το καλοκαίρι. Πολύ λογικό, όμως, να μην τον... είδαν στο αποψινό ματς, μιας και έβλεπαν διαρκώς την πλάτη του σε όλο το παιχνίδι.

Ο Ολλανδός παικταράς επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και έδειξε τεράστια διάθεση και όρεξη. Όποτε πήρε την μπάλα, πραγματικά έκανε πλάκα στον αντίπαλό του, στην προκειμένη περίπτωση στον Τριανταφυλλόπουλο. Ο αμυντικός του ΠΑΟ είδε πολλές φορές το «Νο 6», μπροστά του, μιας και δεν κατάφερε να τον κόψει ποτέ! Είναι αυτό που λέμε... δεν συναντήθηκαν ποτέ, ρε αδερφέ...

Ακόμα και στο τέλος, πάντως, που ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να γίνει περισσότερο απειλητικός, ο Αφελάι ήταν ο μοναδικός παίκτης του Θρύλου που κατάφερε να κρατήσει λίγο την μπάλα και να πάρει «ανάσες» όλη η ομάδα.

Πάντως, το θέμα είναι ότι έπρεπε να πάρει περισσότερες προσπάθειες, από την στιγμή που βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα. Και ο καλός Αφελάι με τους παίκτες που είχε απόψε απέναντί του, δεν γινόταν να «κοπεί» με κανέναν τρόπο.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έδειξε και σήμερα πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πως επιστρέφει σιγά-σιγά στο επίπεδο που ήταν πριν τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Και ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που έχει έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ του. Ναι, αυτόν που οι... άλλοι προσπαθούσαν να τον βγάλουν... σακάτη όλο το καλοκαίρι. Παιδιά, όταν τον... συναντήσετε ποτέ στο γήπεδο, να μας πείτε κι εμάς, ε; Α, και πάρτε κανένα λάσο για την επόμενη φορά, μήπως και...

Διαβάστε επίσης