Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οδηγείται στο CAS ο Πουλίδο!

Οδηγείται στο CAS ο Πουλίδο!
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014 - 12:55

Το χρονικό μιας... προαναγγελθείσας απόφασης «ανακοινώθηκε» πριν από μερικές ώρες στο Μεξικό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mediotiempo.com, η ομοσπονδία της χώρας γνωστοποίησε την απόφασή της για το θέμα του Άλαν Πουλίδο και της Τίγκρες. Σύμφωνα με αυτή (κάτι που αναμενόταν ότι θα ήταν αρνητική, άλλωστε), η Τίγκρες κέρδισε τη διαμάχη της με τον νεαρό στράικερ, κάτι που σημαίνει πως το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύει τον παίκτη, ισχύει έως το καλοκαίρι του 2016, άρα δεν είναι πλαστό σύμφωνα με τους Μεξικανούς.

Ο Πουλίδο βέβαια ισχυρίζεται άλλα και όπως σημειώνεται και στο ρεπορτάζ μεταξύ άλλων, θα οδηγήσει την υπόθεση τόσο στο CAS όσο και στη FIFA, καθώς θεωρεί πως δεν τον δεσμεύει το πλαστό συμβόλαιο με την Τίγκρες.

Οι ιθύνοντες την Τίγκρες, πανηγύρισαν τη γνωστοποίηση της υπόθεσης, αλλά το θέμα σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει. Ο Πουλίδο θα πάει στο CAS και τη FIFA, με τον Ολυμπιακό από εκεί και πέρα, να κάνει το επόμενο βήμα και είναι να ζητήσει από την παγκόσμια ομοσπονδία έκδοση προσωρινού δελτίο του Μεξικανού, ώστε να παίξει από την 1η Ιανουαρίου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα επιμείνει να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το θέμα του Πουλίδο

Η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών και η Μεξικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αποφάσισαν μετά την παρουσίαση όλων των στοιχείων από τις εμπλεκόμενες πλευρές, όπως επίσης από τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Επιτροπή, πως ο ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο Ιζαγκίρε, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Τίγκρες, που λήγει στις 30 Ιουνίου 2016.

Διαβάστε επίσης

«Χρυσή» γενιά!

«Χρυσή» γενιά!

Λούκα, Ομάρ, Μαζουακού, Μπενίτες, Φορτούνης αποτελούν τα νέα ταλέντα που δεν πρέπει να χαθούν.

«Ζητάω συγνώμη»

«Ζητάω συγνώμη»

Ο Ελβετός παίκτης ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς για την εμφάνιση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Θεραπεία ο Ντουρμάζ

Θεραπεία ο Ντουρμάζ

Σε θεραπευτική αγωγή αρκέστηκε ο Σουηδός μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Πέμπτης.