Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο μυαλό μόνο η Μάλμε...

Στο μυαλό μόνο η Μάλμε...
Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014 - 12:07

Μία μικρή παρένθεση στα όσα συμβαίνουν στην ομάδα στη Σούπερ Λίγκα ανοίγει από σήμερα ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ασχοληθούν όλοι με το παιχνίδι κόντρα στη Μάλμε. Ο Θρύλος γνωρίζει πως έχει μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και στον Πειραιά ξέρουν πως χρειάζεται μεγάλη αφοσίωση, προσοχή και συγκέντρωση, προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να «πετάξουν» στον κάλαθο των αχρήστων τις δύο «μαγικές» βραδιές με Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους και επιθυμούν να συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με το νέο έτος. Και αυτό, θα γίνει μόνο εφόσον αποφύγουμε την ήττα από τους Σουηδούς το βράδυ της Τρίτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σαφώς και στον Πειραιά δεν πρέπει να υποτιμήσουν τη Μάλμε, όμως, μην κρυβόμαστε, είναι μία ομάδα στις δυνατότητες του Θρύλου, ο οποίος καλείται να κάνει το καθήκον του και ακολούθως θα δει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, αυτό ανάμεσα στη Γιουβέντους και στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Juventus Stadium».

Τα όποια... θέματα υπάρχουν στην ομάδα, με τις συνεχόμενες «γκέλες» και κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έχουν μπει προσωρινά κάτω στο... συρτάρι, αλλά πλησιάζει η μέρα που θα αναζητηθεί το «γιατρικό» και το τι χρειάζεται για να βελτιωθεί η ομάδα.

Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει η αναμέτρηση της Τρίτης με τη Μάλμε για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Και η ομάδα πρέπει να πάει σε αυτό το ματς συγκεντρωμένη, ήρεμη και με μεγάλη διάθεση και καλή ψυχολογία, προκειμένου να πανηγυρίσουμε ξανά, όλοι μαζί, το βραδάκι της Τρίτης...

Διαβάστε επίσης

Στο χέρι του...

Στο χέρι του...

Όλα είναι στο χέρι του. Και το πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά και η καλή πορεία στην Ευρώπη.

Συνέλθετε...

Συνέλθετε...

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ στο «Καραϊσκάκη»... Δεύτερη εντός έδρας σερί απώλεια.