Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ραντεβού με έναν... συνταξιούχο!

Ραντεβού με έναν... συνταξιούχο!
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 - 20:27

Είναι πραγματικά σπουδαίο, μοναδικό, τρομερό να καταφέρνεις να αναιρείς τον ίδιο τον εαυτό σου! Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Ωστόσο, ο Σταύρος Κοντονής το κάνει με πολύ μεγάλη ευκολία. Ο υφυπουργός αθλητισμού, ο οποίος θέλει να αντικαταστήσει τους... συνταξιούχους δικαστές στις επιτροπές με τακτικούς και την ίδια ώρα προγραμματίζει συνάντηση με έναν... συνταξιούχο άνθρωπο του ποδοσφαίρου για να πάρει ιδέες, λέει, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πραγματικά μοναδικό, δεν συμφωνείτε; Διαβάζουμε, λοιπόν, θα υποδεχτεί σήμερα το απόγευμα τον άλλοτε επικεφαλής της Premier League, σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς, προκειμένου να ακούσει κάποιες ιδέες, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ζητήσει και τη γνώμη του και το θέμα που έχει προκύψει με τον κίνδυνο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις διοργανώσεις της FIFA και της UEFA.

Αλήθεια, πως γίνεται να θέλει να πάρει ιδέες από έναν συνταξιούχο άνθρωπο του (αγγλικού) ποδοσφαίρου, την ώρα που εδώ, στη χώρα μας, θέλει να αντικαταστήσει τους συνταξιούχους δικαστές με τακτικούς;

Διαβάστε επίσης

Ξανά... Ζέεφελντ

Ξανά... Ζέεφελντ

Και του χρόνου προετοιμασία στην Αυστρία ο Ολυμπιακός, αφού το Ζέεφελντ έχει γίνει... μόνιμος προορισμός.