Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πάντα εξαρτώνται από εσάς!

Τα πάντα εξαρτώνται από εσάς!
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 - 17:15

Ο Θρύλος δεν ήταν καλός χθες στο Κίεβο και έκανε μια μέτρια ομάδα να φαίνεται καλή. Η αλήθεια είναι πως ούτε ο Θρύλος απείλησε πολύ ούτε η Ντνίπρο. Κι όμως, η ουκρανική ομάδα βρίσκεται μπροστά σε μια απίθανη πρόκριση, εκτός και αν οι Πειραιώτες αλλάξουν πολλά και προπάντων τη διάθεση και τη «δίψα» τους στη ρεβάνς.

Οι Πειραιώτες αδίκησαν τους εαυτούς τους χθες. Κακά τα ψέματα. Και μέσα σε όλα, πίκραναν και τον κόσμο τους ο οποίος ήθελε να δει κάποια άλλα πράγματα και δυστυχώς είδε άλλα. Πέραν όλων των άλλων, πάντως, όλα εξαρτώνται από τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού.

Έχει γραφτεί πολλές φορές αυτό. Πως τα πάντα εξαρτώνται από τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού. Γιατί κανείς φίλαθλος του Θρύλου, όσο και... μανουριασμένος να είναι αυτή τη στιγμή, δεν έχει αντίθετη άποψη.

Ομάδα υπάρχει, καλοί παίκτες υπάρχουν. Είναι καλύτεροι και από αυτούς της Ντνίπρο, της ΑΕΚ, του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ. Είναι πασιφανές αυτό. Μπορούν να κερδίσουν, μπορούν να παίξουν καλύτερα. Άλλο να μην μπορείς να παίξεις καλά και να μην παίζεις και άλλο να μπορείς και να εμφανίζεις άσχημο πρόσωπο.

Όλοι πιστεύουν σε αυτή την ομάδα και τους παίκτες και για αυτό όλοι έχουν απαιτήσεις.

Διαβάστε επίσης

Κάντε το χρέος σας

Κάντε το χρέος σας

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να πάρουν τη νίκη την Κυριακή και να κάνουν αυτό που ξέρουν.

«Σφαγιαστική διαιτησία»

«Σφαγιαστική διαιτησία»

Τα έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τον διαιτητή του σημερινού αγώνα, εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς.