Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για να δείτε ποιός κάνει τη διαφορά

Για να δείτε ποιός κάνει τη διαφορά
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 - 01:28

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Τα διαπιστευτήριά του παραδίδει σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός.

Η UEFA ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (15/6) την κατάταξη των συλλόγων με τους μόνιμα πρωταθλητές να αποτελούν με διαφορά τον πλέον αξιόπιστο εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος καταλαμβάνει την άκρως τιμητική 28η θέση αφήνοντας πίσω του 25 θέσεις τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει περιοριστεί στην 53η και 72 τον αιώνιο …πελάτη ΠΑΟ, που είναι αισίως 100ος!

Ένα στοιχείο ενδεικτικό του σεβασμού που εμπνέει στην ποδοσφαιρική Ευρώπη ο Θρύλος και του γεγονότος ότι είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα της χώρας, που προσφέρει βαθμούς και αίγλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε ό,τι αφορά τους …πρωτοπόρους της κατάταξης, η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε ακλόνητη στην κορυφή παρά την κατάκτηση του Champions League από την Μπαρτσελόνα.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2013 Μπάγερν, στην τέταρτη η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2012 Τσέλσι και στην πέμπτη η Ατλέτικο Μαδρίτης,

Διαβάστε επίσης

Θυμήθηκαν Θρύλο και Φινμπόγκασον!

Θυμήθηκαν Θρύλο και Φινμπόγκασον!

Ο Ισλανδός φορ δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στη Σοσιεδάδ και στην Ισπανία θυμήθηκαν ότι «υπήρχε ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός»...

Καλά νέα για... Θρύλο

Καλά νέα για... Θρύλο

Η Ρόμα δεν υπολογίζει τον Ντουμπιά και ενδιαφέρεται ζεστά για τον Έντιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι...