Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρέδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς

Παρέδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 - 01:30

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Την κοινωνική τους δραστηριότητα συνεχίζουν ακάθεκτοι οι βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού.

Οι θρυλικές μορφές του ένδοξου παρελθόντος με την απαραίτητη συνδρομή της πειραϊκής ΠΑΕ τίμησαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του ιδρύματος «Αγωγή».

Το 638ο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ήταν ιδιαίτερο για τις παλιούς άσους του Θρύλου, που αντιμετώπισαν στο γήπεδο της Αγίας Άννας το αντίστοιχο συγκρότημα της τοπικής ομάδας των Βορείων προαστίων την οποία κέρδισαν με 4-0.

Πριν την έναρξη του σπουδαίου αυτού φιλικού, η διοίκηση του συλλόγου της Δόξας Αγία Άννας τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης για την προσφορά του τόσο στον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι βετεράνοι άσοι του Θρύλου επικράτησαν 4-0 της Δόξας Αγίας Άννας αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς τους.

Ο Τάσος Μητρόπουλος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, έπειτα από έναν εξαιρετικό συνδυασμό των Παχατουρίδη και Λουτσιάνο και σέντρα του Βραζιλιάνου άσου.

Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τα τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο με σουτ – οβίδα του Αλέκου Κακλαμάνου. Ο Θόδωρος Παχατουρίδης με βολέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αλέκος Κακλαμάνος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ με φοβερή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Λουτσιάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν και έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών να διευρύνουν την έκταση του σκορ, ενώ είχαν και δοκάρι έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεόφιλου Καρασαββίδη.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Κελεσίδης, Λάλας, Ξανθόπουλος, Καρασαββίδης, Καλύβας, Παχατουρίδης, Μπονόβας, Κακλαμάνος, Λουτσιάνο, Μητρόπουλος, Σταυρόπουλος.

Στη συνέχεια του αγώνα έπαιξαν και οι: Μουκέας, Κοψαχείλης, Ασπρογέρακας, Αρζένης, Σιδέρης, Γλύκας, κουμαριάς, Ρούσσος, Βασιλειάδης, Μπαρμπαρής.

Διαβάστε επίσης

Θυμήθηκαν Θρύλο και Φινμπόγκασον!

Θυμήθηκαν Θρύλο και Φινμπόγκασον!

Ο Ισλανδός φορ δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στη Σοσιεδάδ και στην Ισπανία θυμήθηκαν ότι «υπήρχε ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός»...

Δυνατά για Ζόνατας!

Δυνατά για Ζόνατας!

Ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο νέος προπονητής και το ενδιαφέρον και το πλάνο κινήσεων για τον παίκτη δεν αλλάζουν.