Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίλησε με Χάρα ο Σίλβα

Μίλησε με Χάρα ο Σίλβα
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 - 22:33

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν τα... άκουσαν όσο λίγοι. Ο λόγος για τον Φράνκο Χάρα, ο οποίος μπορεί να έβαλε κρίσιμα γκολ και ειδικά στο κύπελλο, αλλά του ασκήθηκε σκληρή κριτική από τον κόσμο της ομάδας. Τον Αργεντινό τον εμπιστευόταν ο Βίτορ Περέιρα και μάλιστα τον είχε σε σχεδόν μόνιμη βάση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά.

Σαφώς και είναι ένα θέμα τι θα κάνει ο Μάρκο Σίλβα με τον Φράνκο Χάρα, ο οποίος επίσης ακολούθησε την αποστολή της ομάδας και βρίσκεται στο Ζέεφελντ. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει και αυτόν να τον δει και μάλιστα είναι ένας παίκτης τον οποίο και γνωρίζει αρκετά καλά από την θητεία του στην Μπενφίκα. Αυτές τις ημέρες που ο Σίλβα βρίσκεται στο Ρέντη και δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει με τον Φράνκο Χάρα.

Ο 38χρονος προπονητής, λοιπόν, μίλησε με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αναμένεται και φέτος να πάρει τις ευκαιρίες του από τον κόουτς. Ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι φέτος θα έχει την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Με Τσόρι η προπόνηση...

Με Τσόρι η προπόνηση...

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις προπονήσεις του με την ομάδα στο Ζέεφελντ της Αυστρίας...

Τους βγήκε το «λάδι»

Τους βγήκε το «λάδι»

Δείτε πλάνα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, μέσω του φακού του Olympiacos TV.

«Θα τα δώσω όλα με τον Ολυμπιακό»

«Θα τα δώσω όλα με τον Ολυμπιακό»

Ο Μάρκο Σίλβα παραχώρησε συνέντευξη στην Πορτογαλία και ανέφερε πως ό,τι έκανε με την Εστορίλ και με τη Σπόρτινγκ, θα το κάνει και με τον Θρύλο.