Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η 2η ευκαιρία!

Η 2η ευκαιρία!
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 - 23:54

Και σε αυτή την προετοιμασία υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έρχονται για πρώτη φορά να προπονηθούν με τα ερυθρόλευκα. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στα πρωτοκλασάτα ονόματα και σε αυτούς που θεωρούνται βασικά στελέχη της ενδεκάδας του Ολυμπιακού.

Αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γι' ακόμα ένα καλοκαίρι θα κληθούν να δώσουν εξετάσεις και να αποδείξουν ότι τελικά πρέπει να μείνουν στην ομάδα. Πρόκειται για παίκτες που τους έχουμε δει ξανά στην προετοιμασία, αλλά δεν τους είδαμε κατά την διάρκεια της σεζόν να φορούν τα ερυθρόλευκα. Θα βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά και θα δούμε όλους αυτούς έναν προς έναν.

Θα ξεκινήσουμε με τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος πέρσι ήταν εδώ στο Ζέεφελντ και έκανε κανονικά την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μίτσελ. Είχε έρθει με τις καλύτερες προδιαγραφές, με τον Μίτσελ να τον πιστεύει, αλλά τελικά παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανιώνιο. Αγωνίστηκε με την κυανέρυθρη φανέλα την περασμένη αγωνιστική περίοδο και κατά γενική ομολογία τα πήγε αρκετά καλά. Αποφασίστηκε, λοιπόν, να του δοθεί ακόμα μία ευκαιρία και βρίσκεται στο Ζέεφελντ με την αποστολή του Ολυμπιακού.

Ο Κολοβός πέρσι είχε μπει καλά στην προετοιμασία, αλλά κάπου στην πορεία το... έχασε. Τώρα έχει την εμπειρία από την πρώτη φορά και ίσως αυτό να αποδειχτεί αρκετό για να τον βοηθήσει να πείσει τον Σίλβα να τον κρατήσει. Από σήμερα τον περιμένει σκληρή δουλειά...

Συνεχίζουμε και περνάμε σε μία ιδιαίτερη περίπτωση. Αυτή είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν. Ο Νιγηριανός επιστρέφει στο Ζέεφελντ, αφού δεν είχε κάνει προετοιμασία πέρσι λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Για τον Ολαϊτάν όλα θα ήταν διαφορετικά αν δεν είχε αυτή την περιπέτεια με την υγεία του. Αυτό που προέχει είναι το παιδί να είναι καλά, αλλά έδειξε την περασμένη σεζόν με τον δανεισμό του στον Εργοτέλη ότι μπορεί να ανταποκριθεί.

Τον έχουμε δει στο Ζέεφελντ στο πρώτο καλοκαίρι του Μίτσελ. Ήταν πράγματι εξαιρετικός και από τότε είχε τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και είχε ξεχωρίσει. Είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Κλείνουμε την αναφορά που κάνουμε με τους ποδοσφαιριστές που επί της ουσίας παίρνουν μία δεύτερη ευκαιρία με τον Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ήταν και πέρσι στο Ζέεφελντ και είναι αλήθεια ότι προς έκπληξη όλων δεν ήταν κακός. Υπάρχουν, άλλωστε κάποιοι που επιμένουν πως αυτός ο παίκτης δεν έχει εκτιμηθεί σωστά. Πέρσι το μόνο που κατάφερε ήταν να αναγκάσει τον Μίτσελ να τον πάρει και στην Αμερική. Εκεί τον "έκοψε" ο Ισπανός τεχνικός. Ο Γιαταμπαρέ κάπως έτσι κατέληξε δανεικός στην Γκινγκάμπ.

Ένας δανεισμός που ήταν περιπετειώδης για τον Σαμπού, αφού δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Ο Μάρκο Σίλβα προφανώς και θέλει να τον τσεκάρει και προφανώς θέλει να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία. Το θέμα είναι και ο ίδιος να την αρπάξει και ο προπονητής να πειστεί ότι όντως αυτός ο παίκτης αξίζει να πάρει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Τριπλέτα Ελλήνων σκόρερ...

Τριπλέτα Ελλήνων σκόρερ...

Οι Φορτούνης, Κολοβός και Γιαννιώτας σημείωσαν τα γκολ στο δίτερμα της απογευματινής προπόνησης του Ολυμπιακού...

«Έφυγαν» άλλα 700 διαρκείας!

«Έφυγαν» άλλα 700 διαρκείας!

Τεράστια είναι η ζήτηση και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου...