Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απέρριψε πρόταση για τον Ομάρ

Απέρριψε πρόταση για τον Ομάρ
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 - 16:29

Πρόταση της Μπενφίκα για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί απέρριψε ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον του πορτογαλικού συλλόγου για τον δεξιό μπακ των «ερυθρόλευκων» ήταν γνωστό, ωστόσο οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν δέχθηκαν σε καμία περίπτωση να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Οι εμφανίσεις του Ομάρ ήταν πολύ καλές, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έτσι, φυσικό ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, με τον Ολυμπιακό όμως να δείχνει ότι πιστεύει στον Νορβηγό διεθνή και τον υπολογίζει ως βασικότατο στέλεχος της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η πρόταση που απέρριψαν οι «ερυθρόλευκοι» είχε ύψος 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία πρόσφερε η Μπενφίκα για να δυναμώσει το δεξί άκρο της άμυνάς της με τον ποδοσφαιριστή του Θρύλου.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ ο Ελαμπντελαουί αναμένεται να βρεθεί στην Αυστρία, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Ζέεφελντ.

Πάντως, αρκετά πιθανό θεωρείται το γεγονός η Μπενφίκα να επανέλθει με μια νέα πρόταση.

Διαβάστε επίσης

Ουρές για τα διαρκείας!

Ουρές για τα διαρκείας!

«Χαμός» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ που θέλουν να ανανεώσουν ή να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας - Τα εξαφανίζουν...

Ρομπέρτο, Μπελίζ και Ένζο

Ρομπέρτο, Μπελίζ και Ένζο

Ένα όμορφο κολάζ φωτογραφιών με τα παιδιά του, την Μπελίζ και τον Ένζο ανέβασε ο Ρομπέρτο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Εναλλακτική ο Σεμπά

Εναλλακτική ο Σεμπά

Ο Μάρκο Σίλβα εξετάζει μερικές περιπτώσεις παικτών που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις των ακραίων και ένας από αυτούς είναι ο επιθετικός της Εστορίλ.

«Οι καλύτεροι φίλοι…»

«Οι καλύτεροι φίλοι…»

Ο Ματιέ Ντοσεβί ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, παρέα με τον καλύτερό του φίλο.