Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουρές για τα διαρκείας!

Ουρές για τα διαρκείας!
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 - 16:31

Πριν από λίγες ημέρες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας και από την πρώτη στιγμή οι ΓΑΥΡΟΙ σχημάτισαν ουρές προκειμένου να ανανεώσουν την κάρτα τους ή να αγοράσουν καινούργια. Βλέπετε, η διοίκηση σκέφτηκε τον κόσμο αυτές τις δύσκολες ώρες, προχώρησε σε γενναίες μειώσεις και αυτός ανταποκρίθηκε.

Ούτως ή άλλως αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα του και σίγουρα ο Ναός την ερχόμενη περίοδο θα είναι ξανά γεμάτος. Μάλιστα, ακόμα και τώρα έχουν σχηματιστεί ουρές από τους οπαδούς της ομάδας του Ολυμπιακού που θέλουν να κάνουν δικό τους ένα εισιτήριο διαρκείας, κάτι που δείχνει τη θέλησή τους να βλέπουν από κοντά και του χρόνου την ομάδα.

Η διάθεση συνεχίζεται κανονικά από το τμήμα των εισιτηρίων και οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν κάνει πάλι ουρές για να πάρουν στην κατοχή τους τα νέα εισιτήρια διαρκείας ή να ανανεώσουν τα παλιά τους.

Μεγάλη η αγάπη των οπαδών για την ομάδα τους. Ήδη ο αριθμός είναι μεγάλος και αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες...

Διαβάστε επίσης

Ρομπέρτο, Μπελίζ και Ένζο

Ρομπέρτο, Μπελίζ και Ένζο

Ένα όμορφο κολάζ φωτογραφιών με τα παιδιά του, την Μπελίζ και τον Ένζο ανέβασε ο Ρομπέρτο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Εναλλακτική ο Σεμπά

Εναλλακτική ο Σεμπά

Ο Μάρκο Σίλβα εξετάζει μερικές περιπτώσεις παικτών που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις των ακραίων και ένας από αυτούς είναι ο επιθετικός της Εστορίλ.