Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ιταλοί τρελάθηκαν και γράφουν για Ιτούρμπε!

Οι Ιταλοί τρελάθηκαν και γράφουν για Ιτούρμπε!
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 - 15:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Συνηθίζουν οι Ιταλοί να μας παρουσιάζουν μεταγραφικά σενάρια που μένουν ΜΟΝΟ στα... σενάρια. Ωστόσο, το σημερινό ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας! Κα αυτό διότι αναφέρουν πως ο Χουάν Ιτούρμπε προτάθηκε στον Ολυμπιακό από τη Ρόμα!

Δεν το λέμε εμείς, για να το ξεκαθαρίσουμε. Το γράφει η ιστοσελίδα «lastampa.it», αναφέροντας πως η Ρόμα αναγκάζεται να τον... θυσιάσει (για έναν χρόνο), μιας και δύσκολα θα χωρέσει με όλα αυτά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Η Τζένοα έχει ενδιαφερθεί πολύ ζεστά για τον δανεισμό του, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει θετικός και οι Ιταλοί βάζουν στο κόλπο τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται (πιθανότατα), όμως, για ένα τρελό σενάριο, το οποίο βάση λογικής δεν μπορεί να ισχύει. Όχι γιατί ποιοτικά ο Ολυμπιακός έχει καλύτερα εξτρέμ, αλλά διότι πρόσφατα αποκτήθηκαν τόσο ο Φελίπε Πάρντο, όσο και ο Σεμπά και δύσκολα θα γινόταν κίνηση για άλλον μεσοεπιθετικό. Πάντως, ο Ιτούρμπε παίζει και δεύτερος επιθετικός, αν λέει κάτι αυτό.

Ο Ιτούρμπε είναι ένας πραγματικά πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες και αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Και γι' αυτό μας φαίνεται ακραίο αυτό το σενάριο. Να τονίσουμε, επίσης, πως η Ρόμα τον απέκτησε από την Βερόνα πέρσι το καλοκαίρι, έναντι ενός ποσού κοντά στα 22 εκατομμύρια ευρώ!

Λέτε οι Ιταλοί να ξέρουν κάτι παραπάνω ή απλώς είναι ένα από τα πολλά σενάρια που… ανακαλύπτουν; Θα δείξει σύντομα...

Διαβάστε επίσης

«Πρώτη επιλογή ο Τζόναθαν Σίλβα»

«Πρώτη επιλογή ο Τζόναθαν Σίλβα»

Οι Ισπανοί γράφουν ότι ο 21χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αποτελεί τον στόχο του Μάρκο Σίλβα για τον Ολυμπιακό...