Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα πήγαμε καλά για πρώτο παιχνίδι»

«Τα πήγαμε καλά για πρώτο παιχνίδι»
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 - 19:38

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 19-5 στην πρώτη αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, με τον Θοδωρή Βλάχο να σημειώνει μετά το τέλος του αγώνα.

«Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είναι η πρώτη χρονιά που ξεκινήσαμε τόσο αργά την προετοιμασία, στα τέλη Σεπτέμβρη. Για πρώτο παιχνίδι και αρχή τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά. Κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις τα είδαμε στο νερό», ανέφερε στο osfp.gr ο τεχνικός του Θρύλου, που συνέχισε.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και το βασικό είναι ότι αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι, δείξανε σεβασμό στον αντίπαλο, στον εαυτό τους και στην προσπάθεια που κάνουμε. Αντιμετωπίσανε τον ΠΑΟΚ σαν να είναι μια ομάδα πολύ καλύτερη. Από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα. Είναι παίκτες κλειδιά για κάθε ομάδα. Ήδη δουλεύουν αρκετά αλλά χρειάζονται χρόνο».

Διαβάστε επίσης

«Βγάλαμε θετικά στοιχεία»

«Βγάλαμε θετικά στοιχεία»

Ικανοποιημένος ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς από τη νίκη με 19-5 επί του ΠΑΟΚ, με τον πρώτο σκόρερ του αγώνα να σημειώνει μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο osfp.gr.

«Είχαμε ρυθμό»

«Είχαμε ρυθμό»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-18 στο πόλο γυναικών τον Εθνικό στο τοπικό... ντέρμπι και ξεκίνησε ιδανικά το νέο πρωτάθλημα. Δηλώσεις μετά το ματς έκανε η Ελευθερία Πλευρίτου, που μιλώντας στο osfp.gr ανέφερε.

Καλώς τα παιδιά... στο πόλο

Καλώς τα παιδιά... στο πόλο

Δυναμική εκκίνηση στο πρωτάθλημα πόλο έκαναν οι άνδρες του Ολυμπιακού, που συνέτριψαν με 19-5 τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά.

Πανέτοιμος ο Θρύλος

Πανέτοιμος ο Θρύλος

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.