Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχαμε ρυθμό»

«Είχαμε ρυθμό»
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 - 19:44

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-18 στο πόλο γυναικών τον Εθνικό στο τοπικό... ντέρμπι και ξεκίνησε ιδανικά το νέο πρωτάθλημα. Δηλώσεις μετά το ματς έκανε η Ελευθερία Πλευρίτου, που μιλώντας στο osfp.gr ανέφερε.

«Ήταν η αρχή και θέλαμε να παίξουμε πολύ καλά για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση αφού είχαμε ρυθμό από την δυνατή προετοιμασία με την Ούιπεστ. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Βουλιαγμένη και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε επίσης

Στον Λαιμό για τη νίκη

Στον Λαιμό για τη νίκη

Η ομάδα του Ολυμπιακού κοντράρεται με τη Βουλιαγμένη για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών και θέλει φυσικά τη νίκη.

Τη… βούλιαξε!

Τη… βούλιαξε!

Ο Θρύλος επικράτησε με 12-10 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό και έδειξε από την αρχή το ποιος θα είναι το αφεντικό σε ένα ακόμα πρωτάθλημα.

«Βγάλαμε θετικά στοιχεία»

«Βγάλαμε θετικά στοιχεία»

Ικανοποιημένος ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς από τη νίκη με 19-5 επί του ΠΑΟΚ, με τον πρώτο σκόρερ του αγώνα να σημειώνει μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο osfp.gr.

«Τα πήγαμε καλά για πρώτο παιχνίδι»

«Τα πήγαμε καλά για πρώτο παιχνίδι»

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 19-5 στην πρώτη αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, με τον Θοδωρή Βλάχο να σημειώνει μετά το τέλος του αγώνα.