Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Λαιμό για τη νίκη

Στον Λαιμό για τη νίκη
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 - 15:38

Η ομάδα του Ολυμπιακού κοντράρεται με τη Βουλιαγμένη για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών και θέλει φυσικά τη νίκη.

Ο αγώνας διεξάγεται στον Λαιμό και μετά το 18-4 επί του Εθνικού, οι Πειραιώτισσες καλούνται να διπλασιάσουν τις νίκες τους, με τον Χάρη Παυλίδη, τον τεχνικό του συλλόγου, να σημειώνει στο osfp.gr.

«Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμη η ομάδα αλλά ελπίζω να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Ούτως ή άλλως είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια που θα παίξουμε φέτος με τη Βουλιαγμένη, με το συγκεκριμένο να μην έχει βαθμολογική σημασία. Ωστόσο εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για το πρεστίζ του συλλόγου».

Το ματς θα μεταδοθεί στις 16:30 από το NS5.

Διαβάστε επίσης

Τη… βούλιαξε!

Τη… βούλιαξε!

Ο Θρύλος επικράτησε με 12-10 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό και έδειξε από την αρχή το ποιος θα είναι το αφεντικό σε ένα ακόμα πρωτάθλημα.

«Είχαμε ρυθμό»

«Είχαμε ρυθμό»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-18 στο πόλο γυναικών τον Εθνικό στο τοπικό... ντέρμπι και ξεκίνησε ιδανικά το νέο πρωτάθλημα. Δηλώσεις μετά το ματς έκανε η Ελευθερία Πλευρίτου, που μιλώντας στο osfp.gr ανέφερε.

«Βγάλαμε θετικά στοιχεία»

«Βγάλαμε θετικά στοιχεία»

Ικανοποιημένος ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς από τη νίκη με 19-5 επί του ΠΑΟΚ, με τον πρώτο σκόρερ του αγώνα να σημειώνει μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο osfp.gr.