Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν αφήσαμε περιθώρια στη Βουλιαγμένη»

«Δεν αφήσαμε περιθώρια στη Βουλιαγμένη»
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 - 23:18

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Βουλιαγμένη με 10-4 και έκανε το 7X7 στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Βουλιαγμένη.

«Σήμερα παίξαμε με την πιο ισχυρή από τις ομάδες που συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το δυνατό ξεκίνημα μας όμως δεν άφησε περιθώρια στη Βουλιαγμένη για να ελπίζει σε κάτι παραπάνω εκτός από την ήττα. Από κάποια στιγμή και μετά σίγουρα έπεσε ο ρυθμός αλλά μετά από ένα τόσο σημαντικό και κουραστικό παιχνίδι στη Ζόλνοκ, αυτό ήταν φυσικό να συμβεί. Δεν γίνεται όλοι οι παίκτες να παίζουν σε φουλ ρυθμούς κάθε μέρα. Στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε τους τρείς βαθμούς με μια καλή εμφάνιση, να κάνουμε μια άνετη νίκη και το πετύχαμε».

Διαβάστε επίσης

Απόλυτος κυρίαρχος

Απόλυτος κυρίαρχος

Ο Ολυμπιακός έδειξε και με το παραπάνω ότι είναι το αφεντικό στην Ελλάδα συντρίβοντας για ακόμα μια φορά τον ΝΟΒ, με 10-4 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1

«Με σοβαρότητα και τον κόσμο μας»

«Με σοβαρότητα και τον κόσμο μας»

Ο Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στη Νις, στάθηκε στο γεγονός οτι οι παίκτες του θα αγωνιστούν μόνο για τη νίκη.