Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Παρασκευή (13/01) στις 18:00 με την Λιλ

Την Παρασκευή (13/01) στις 18:00 με την Λιλ
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 - 16:58

Στη μάχη του 3ου ομίλου της Len Euroleague ρίχνεται η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Λιλ.

Ο αγώνας με τη γαλλική ομάδα είναι προγραμματισμένος για τις 18:00 και θα διεξαχθεί στο «Π. Καπαγέρωφ», όπως επίσης και όλα τα παιχνίδια του 3ου ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο και να αποδείξουν ότι είναι δίκαια ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει Ντουραϊσβάρος στις 17:30 και την Κυριακή στις 12:00 την Ουτρέχτη.

Ο τεχνικός του Θρύλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Υπενθυμίζεται ότι τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου σε όλους τους αγώνες του 3ου ομίλου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ου ομίλου:

Παρασκευή (13/1)

18:00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λιλ
20:00: Ντουραϊσβάρος-Ουτρέχτη

Σάββατο (14/1)

17:30: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ντουραϊσβάρος
19:30: Ουτρέχτη-Λιλ

Κυριακή (15/1)

10:00: Λιλ-Ντουραϊσβάρος
12:00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ουτρέχτη

Διαβάστε επίσης

«Καλό ξεκίνημα για μας»

«Καλό ξεκίνημα για μας»

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε καλό ξεκίνημα κόντρα στην Λιλ, ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ντουναουτζβάρος.

«Είμαι ενθουσιασμένη, ανυπομονώ για την Ευρώπη»

«Είμαι ενθουσιασμένη, ανυπομονώ για την Ευρώπη»

Η Γιάσμιν Σμιτ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Ρέθυμνο, δήλωσε ενθουσιασμένη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι ανυπομονεί για τα παιχνίδια της Ευρώπης.