Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ικανοποιημένος ο κόουτς (vids)

Ικανοποιημένος ο κόουτς (vids)
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 - 16:09

Δείτε τι δήλωσαν αμέσως μετά τη νίκη επί της Ουτρέχτης ο Χάρης Παυλίδης, αλλά και η Νικόλ Ελευθεριάδου. Αμφότεροι έμειναν ικανοποιημένοι από το 6-5 και την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση, όντας πρώτος.

Δείτε τις δηλώσεις τους...

«Είχαμε πάλι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι που παίξαμε σε λιγότερο από 20 ώρες. Τα κορίτσια ήταν καταπονημένα από χθες (σ.σ Σάββατο). Δεν μπήκαμε όσο σοβαρά και συγκεντρωμένα έπρεπε να μπούμε στο παιχνίδι, αν και ξεκινήσαμε με 2-0, πολύ γρήγορα οι Ολλανδέζες γύρισαν το παιχνίδι υπέρ τους. Βέβαια κάποια στιγμή ήταν φυσιολογικό είμαστε καλύτερη ομάδα, ξύπνησαν τα κορίτσια, παίξαμε για ένα μικρό διάστημα αυτό που μπορούμε, ισοφαρίσαμε, περάσαμε μπροστά, είχαμε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς. Ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι, πάρα πολύ νευρικοί και το άγχος αυτό βάρυνε τα κορίτσια και όσο δεν έμπαινε η μπάλα μέσα στα δίχτυα ακόμα περισσότερο. Θεωρώ ότι πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να πάρουμε την πρώτη θέση σε αυτό το γκρουπ αλλά η συνολική παρουσία μας σαφώς δεν ήταν αυτή που έπρεπε και αυτή που περιμέναμε να δούμε από την ομάδα μας. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα είναι μαζί μας, θα είναι σύμμαχος μας. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε κυρίως στη φυσική κατάσταση αλλά και σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μέχρι το επόμενο παιχνίδι που είναι στις 20 Φεβρουαρίου.

Κρατάω τη διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια να παίξουν άμυνα, η διάθεση που έδειξαν να παλέψουν κάθε φάση, δεν έχω κανένα παράπονο από αυτό. Απλά θεωρώ ότι ήμασταν υπερβολικά αγχωμένοι και δεν άφησαν οι ίδιες τους εαυτούς τους να παίξουν ελεύθερα και να φανερώσουν τις επιθετικές αρετές που έχουν και οι ίδιες σαν παίκτριες αλλά και εμείς σαν ομάδα. Χθες (σ.σ. Σάββατο) και σήμερα (σ.σ. Κυριακή) σκοράραμε έξι. Η επίθεση δεν ήτανε καλή, ήταν πάρα πολύ καλή η άμυνα και αυτό ήταν που μας κράτησε στην πρόκριση και μας έδωσε την πρώτη θέση».

Οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου:

«Ήμαστε αρκετά ευχαριστημένες από την απόδοση που είχαμε σε αυτά τα παιχνίδια. Δυσκολευτήκαμε αρκετά στο παιχνίδι με τη Ντουναϊσβάρος αλλά και σήμερα (σ.σ. χθες). Πιστεύω ότι ήταν και λίγο η κούραση από τα παιχνίδια και δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε αλλά γενικά πιάσαμε πολύ υψηλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια. Δώσαμε και την ψυχή μας, γιατί θέλαμε να περάσουμε πρώτες σε αυτόν τον όμιλο ώστε να περιμένουμε τον αντίπαλο και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Διαβάστε επίσης

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Θρύλου

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Θρύλου

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων της Euroleague, και ο Ολυμπιακός έμαθε τις τρεις πιθανές αντιπάλους του στην φάση των «8».

Στο χαλαρό τον Υδραϊκό (vids)

Στο χαλαρό τον Υδραϊκό (vids)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου, επικράτησε άνετα με 10-3 του Υδραϊκού στον Πειραιά στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Έτοιμες για την... κούπα!

Έτοιμες για την... κούπα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ουτρέχτης με 6-5, πήρε την πρώτη θέση στον 3ο προκριματικό όμιλο της LEN Euroleague, και περνάει στην επόμενη φάση έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.