Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις 21 Ιανουαρίου η κλήρωση

Στις 21 Ιανουαρίου η κλήρωση
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 23:50

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, προκρίθηκε πανηγυρικά στην προημιτελική φάση της LEN Euroleague, το περασμένο Σαββατοκύριακο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου που διεξήχθη στο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά, παίρνοντας τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια.

Έτσι, ο Θρύλος με την κατάληψη της πρώτης θέσης, είναι στο γκρουπ των ισχυρών και θα αντιμετωπίσει μια από τις δεύτερες των άλλων γκρουπ για την προημιτελική φάση, με εξαίρεση την Ντουναϊσβάρος, που ήταν στον όμιλό του.

Η κλήρωση, προκειμένου ο Ολυμπιακός, να μάθει την αντίπαλό του θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της τεχνικής επιτροπής της LEN, που θα πραγματοποιηθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Υποψήφιοι αντίπαλοι για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη, είναι η ρωσική Ούγκρα Χάντε Μανσίσκι, η ισπανικά Λα Σιρένα Ματαρό και η ιταλική Πλεμπίσιτο Πάντοβα. Οι ημερομηνίες των ματς είναι στις 25 Φεβρουαρίου και στις 11 Μαρτίου, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Πάντα δίπλα οι ΓΑΥΡΟΙ!

Πάντα δίπλα οι ΓΑΥΡΟΙ!

Αρκετοί φίλαθλοι του Θρύλου, βρέθηκαν στο Βερολίνο, προκειμένου να στηρίξουν από την πλευρά τους την ανδρική ομάδα πόλο.

Για το διπλό στο Βερολίνο

Για το διπλό στο Βερολίνο

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, θα «πετάξει» για την Γερμανία το μεσημέρι της Τρίτης, για την αναμέτρηση κόντρα στη Σπαντάου.