Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Φιλιώ για πρόκριση και Εθνική

Η Φιλιώ για πρόκριση και Εθνική
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 - 23:15

Στον Sport 24 Radio, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 15/03 η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η έμπειρη πολίστρια του Θρύλου, στις δηλώσεις της στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού, στο τρίτο συνεχόμενο Final 4 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Πάντοβα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το ματς με την Πάντοβα, που κρίθηκε η πρόκριση στο φάιναλ φορ:

«Όταν πέρασαν μπροστά με 8-7 το φοβήθηκα, γιατί και στο πρώτο παιχνίδι μας ισοφάρισαν από προβάδισμα με 10-6».

Για την παρουσία του Θοδωρή Βλάχου στον πάγκο αντί του τιμωρημένου, Χάρη Παυλίδη στον αγώνα με την Πάντοβα:

«Παίξαμε τα συστήματα που έχουμε με τον Παυλίδη, αλλά σε ένα τάιμ άουτ μας βοήθησε και ο Βλάχος, που μπορούσε να φωνάξει».

Για τις επιτυχίες με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μοφέση:

«Ο Μορφέσης έχει βρει το «κουμπί» μας. Μας φέρθηκε με το γάντι. Ξέρει πως να μας διαχειρίζεται και δεν είναι εύκολο. Έχει να κάνει με 17-18 γυναίκες».

Για το επίπεδο του γυναικείου πόλο στην Ελλάδα:

«Δυστυχώς λείπουν οι ομάδες από την επαρχία και έχει πέσει το επίπεδο. Καλή δουλειά γίνεται στην Πάτρα και στην Χίο με μικρά κοριτσάκια. Στον ΠΑΟΚ κάνουν νέα προσπάθεια, αλλά θέλει δουλειά και υπομονή».

Διαβάστε επίσης

Ποια Πάτρα;

Ποια Πάτρα;

Τον ΝΟΠ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και περιττό να αναφερθεί πως θα κερδίσει με πολλά γκολ διαφορά.

Με Γλυφάδα τα κορίτσια

Με Γλυφάδα τα κορίτσια

Με τη Γλυφάδα εντός έδρας παίζουν τα κορίτσια του Θρύλου το Σάββατο στις 19:00 για την τρίτη αγωνιστική της Γ' φάσης του πρωταθλήματος.