Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποια Πάτρα;

Ποια Πάτρα;
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 - 14:05

Τον ΝΟΠ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και περιττό να αναφερθεί πως θα κερδίσει με πολλά γκολ διαφορά.

Ο αγώνας γίνεται το Σάββατο στις 18:00 εκτός έδρας και οι Πειραιώτες οδεύουν για τη 19η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί πως την άλλη Τετάρτη ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Νις στη Γαλλία για την όγδοη αγωνιστική του Champions League και θέλει να κάνει μια καλή προπόνηση.

Δηλώσεις για το ματς έκανε ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, που τόνισε. «Ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Νις. Κόντρα στον Ν.Ο. Πατρών ο στόχος μας φυσικά είναι η νίκη με καλή εμφάνιση και αφού περάσει αυτό το ματς θα στρέψουμε εξ΄ ολοκλήρου την προσοχή μας στο Champions League».

Διαβάστε επίσης

Με Γλυφάδα τα κορίτσια

Με Γλυφάδα τα κορίτσια

Με τη Γλυφάδα εντός έδρας παίζουν τα κορίτσια του Θρύλου το Σάββατο στις 19:00 για την τρίτη αγωνιστική της Γ' φάσης του πρωταθλήματος.

Προπόνηση ενόψει Νις

Προπόνηση ενόψει Νις

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 20-3 του Ν.Ο. Πατρών και πλέον κοιτούν το παιχνίδι κόντρα στους Γάλλους.

Η Φιλιώ για πρόκριση και Εθνική

Η Φιλιώ για πρόκριση και Εθνική

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλώ Μανωλιουδάκη, σε δηλώσεις της στον Sport 24 Radio, αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στο τρίτο συνεχόμενο Final 4 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Πάντοβα.