Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετσι πανηγύρισε ο Θρύλος το 31ο! (pics)

Ετσι πανηγύρισε ο Θρύλος το 31ο! (pics)
Τρίτη, 9 Μαΐου 2017 - 10:11

Ακόμη ένα πρωτάθλημα κατάφερε να κατακτήσει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, φτάνοντας τα 31 και τα 5 συνεχόμενα στην ιστορία του.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έπειτα από την τρίτη νίκη κόντρα στην Βουλιαγμένη στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, κατάφεραν να επιβάλλουν και μαθηματικά την κυριαρχία τους στην Ελλάδα και πρόσθεσαν ακόμη μία κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως ήταν φυσικό γιόρτασαν με τη ψυχή τους μαζί με τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο Παπαστράτειο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον στοχεύουν ακόμη ψηλότερα στα παιχνίδια του Final 6 για την Ευρώπη.

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή των «ερυθρόλευκων» και τους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών:

Διαβάστε επίσης

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!!!

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!!!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου, κατακτώντας το 31ο και 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του.

Μπράβο ρε Θρύλε

Μπράβο ρε Θρύλε

Έχει ξεχάσει την ήττα αυτή η ομάδα, η οποία πήρε ακόμα ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, με το οποίο αποδεικνύεται πόσο καλή δουλειά γίνεται στον Ολυμπιακό.

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!!!

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!!!

Ο Μιχάλης Κουντούρης δεν σταματάει να σηκώνει κούπες και τη φετινή σεζόν, κρατώντας τον Ολυμπιακό μόνο πρώτο στα τμήματα του Ερασιτέχνη της ομάδας.