Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε μια ομάδα φτιαγμένη από μέταλλο»

«Είμαστε μια ομάδα φτιαγμένη από μέταλλο»
Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 - 23:03

Στη ψυχή και στο πάθος που έδειξε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στάθηκε σε δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΝΟΒ και η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Η παίκτρια του Θρύλου υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δεν τα παρατά, καθώς είναι φτιαγμένη από μέταλλο και έτσι θα συνεχίσει να προχωράει και στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου:

«Σήμερα ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δείξαμε ψυχή και πάθος, κάτι που δεν το είχαμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια. Τα δώσαμε όλα και έτσι φτάσαμε στη νίκη.

Σίγουρα πραγματικά έπαιξαν σαν Ελληνίδες μπορώ να πω. Με τέτοια ψυχή και τσαμπουκά που έβγαλαν έδωσαν πολλές βοήθειες στην ομάδα, η οποία χρειάζεται τις ξένες παίκτριές της.

Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί. Παλεύουμε και οι δύο ομάδες τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα πολύ δυνατή, φτιαγμένη από μέταλλο και δεν λυγίζει ποτέ στις δυσκολίες και προχωράει παρακάτω».

Διαβάστε επίσης

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!!!

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!!!

Ο Μιχάλης Κουντούρης δεν σταματάει να σηκώνει κούπες και τη φετινή σεζόν, κρατώντας τον Ολυμπιακό μόνο πρώτο στα τμήματα του Ερασιτέχνη της ομάδας.

Ετσι πανηγύρισε ο Θρύλος το 31ο! (pics)

Ετσι πανηγύρισε ο Θρύλος το 31ο! (pics)

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου γιόρτασαν με τη ψυχή τους, μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ οι οποίοι έδωσαν βροντερό «παρών» στο Παπαστράτειο, την κατάκτηση του 31ου και 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος Ελλάδος.