Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τότε δεν είχες πει κάτι

Τότε δεν είχες πει κάτι
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 - 10:22

Πριν από μερικά χρόνια, Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωποι στους τελικούς του πρωταθλήματος Ελλάδας σχετικά με το πόλο γυναικών. Μετά το τέλος των αγώνων και αφού ο Θρύλος είχε πάρει παλικαρίσια το πρωτάθλημα, η Αλεξία Καμμένου, είχε κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά, λέγοντας πάρα πολύ άσχημα πράγματα για τον Ολυμπιακό.

Ο Πάνος Καμμένος και τότε πολιτευόμενος ήταν, αλλά δεν είδαμε να είναι τόσο ευαίσθητος για τις αηδίες πραγματικά που είχε πει η αδερφή του. Δεν μας νοιάζει τι ομάδα είναι και τι υποστηρίζει. Απλά τότε δεν ήταν τόσο ευαίσθητος ο Καμμένος.

Είδε μια προπονήτρια να βρίζει τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και σύλλογο, αλλά τότε μάλλον δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με αυτά τα πράγματα.

Εν αντιθέσει με χθες.

Ό,τι και να γράψουμε είναι πραγματικά λίγο.

Διαβάστε επίσης

Με τον κόσμο του για την κούπα!

Με τον κόσμο του για την κούπα!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το Σάββατο στις 20:00 θα υποδεχθεί στο Παπαστράτειο την Βουλιαγμένη, με στόχο να πάρει την πολυπόθητη νίκη και να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα!

Σόου, στολές και καφριλίκια

Σόου, στολές και καφριλίκια

Ο Μπάμπης Χριστόγλου αναρωτιέται σε ποια δημοκρατική χώρα ένας Υπουργός της μπορεί να κάνει κωλοδάχτυλα σε εξέδρες γηπέδου, πισίνας, γυμναστηρίου ή ακόμα και θεάτρου, και την επόμενη μέρα να είναι ακόμα στη θέση του.

Σηκώνει την κούπα μέσα στον Πειραιά!

Σηκώνει την κούπα μέσα στον Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική και πανάξια νίκη μέσα στο Λαιμό κόντρα στη Βουλιαγμένη με 9-8, έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών της Α1 των Γυναικών και πλέον στον τελικό του Σαββάτου, σηκώνει μια ακόμα κούπα πρωταθλήματος.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο υπουργός... κωλοδάχτυλου χαλάστηκε που είδε την ομάδα του να χάνει από τον Ολυμπιακό και προχώρησε στις γνωστές του κινήσεις.