Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για την κούπα!

Με τον κόσμο του για την κούπα!
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 - 19:27

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έβγαλε ψυχή στον τέταρτο τελικό με την Βουλιαγμένη και πήρε τη νίκη με 9-8, κάνοντας το 2-2 στη σειρά. Πλέον, το πρωτάθλημα θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει το Σάββατο στις 20:00 στο Παπαστράτειο!

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πάρουν τη νίκη και να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος! Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα τα δώσει όλα για να πετύχει το στόχο της και να γεμίσει με χαρά και περηφάνια όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Ο προπονητής του Θρύλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και όλες οι παίκτριές του είναι στη διάθεσή του για τον αγώνα μεγάλο αγώνα. Ο ίδιος μάλιστα θα επανέλθει στον πάγκο καθώς εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί στον 4ο τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι στον 5ο τελικό, ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Διαβάστε επίσης

Σόου, στολές και καφριλίκια

Σόου, στολές και καφριλίκια

Ο Μπάμπης Χριστόγλου αναρωτιέται σε ποια δημοκρατική χώρα ένας Υπουργός της μπορεί να κάνει κωλοδάχτυλα σε εξέδρες γηπέδου, πισίνας, γυμναστηρίου ή ακόμα και θεάτρου, και την επόμενη μέρα να είναι ακόμα στη θέση του.

Ρεσιτάλ από τους ΓΑΥΡΟΥΣ (pics)

Ρεσιτάλ από τους ΓΑΥΡΟΥΣ (pics)

Καταπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Παπαστράτειο στον 5ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον ΝΟΒ.

Τότε δεν είχες πει κάτι

Τότε δεν είχες πει κάτι

Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βουλιαγμένη στις γυναίκες, η Αλεξία Καμμένου είχε σπιλώσει το όνομα του Ολυμπιακού. Και ο Καμμένος τι είχε κάνει; Απολύτως τίποτα...

Σηκώνει την κούπα μέσα στον Πειραιά!

Σηκώνει την κούπα μέσα στον Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική και πανάξια νίκη μέσα στο Λαιμό κόντρα στη Βουλιαγμένη με 9-8, έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών της Α1 των Γυναικών και πλέον στον τελικό του Σαββάτου, σηκώνει μια ακόμα κούπα πρωταθλήματος.