Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 - 08:23

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε την ολική ανατροπή στη σειρά των τελικών και κατέκτησε το 4ο σερί και 8ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου. Οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν με τη ψυχή τους την κατάκτηση του τίτλου και απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

*Χειροπέδες στις… κούπες!

Πρώτη φορά στην ιστορία το 0-2 γίνεται 3-2 – Οι «γοργόνες» του Θρύλου έγραψαν ιστορία και απάντησαν στους υβριστές - Πάρτι στο Παπαστράτειο από τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

*Το παζλ του πάγκου

Ο Κρίστιανσεν που αρέσει και «έρχεται», σήκωσε χθες το πρωτάθλημα στην Κύπρο – Η καλή άποψη για Τζούκιτς, Εσκριμπά – Πάντα στο τραπέζι Λουτσέσκου και Λεμονής – Και το… κρυφό «βαρύ όνομα».

*Προτάθηκε ο Ελισέου, αρέσει ο Μεντί

Ο βασικός αριστερός μπακ και τι γίνεται με Κούτρη, Τσιμίκα.

*Με φόρα στην Πόλη

Οδοστρωτήρας ο Θρύλος στη Θεσσαλονίκη, «σκότωσε» τον Αρη από τα 6,75 μ. και κάνει το 3-0… μετά το Final 4.

*Μπεν για… Ζέεφελντ!

Διαβάστε επίσης

Το «έκαψαν» οι πρωταθλήτριες (pics+vid)

Το «έκαψαν» οι πρωταθλήτριες (pics+vid)

Σε νυχτερινό μαγαζί γιόρτασε η γυναικεία ομάδα πόλο την κατάκτηση του 4ου σερί και συνολικά 8ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου - Δείτε το βίντεο του gavros.gr!

Άλλη μια εξαιρετική χρονιά

Άλλη μια εξαιρετική χρονιά

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας και παίρνοντας και το ασημένιο μετάλλιο στην φετινή Ευρωλίγκα.

«Σάρωσε» τις κούπες ο Κουντούρης…

«Σάρωσε» τις κούπες ο Κουντούρης…

Δεν σταματάει να σηκώνει κούπες και τη φετινή σεζόν ο πρόεδρος Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, φτάνοντας τις 10 στα ομαδικά αθλήματα του συλλόγου.