Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχω ονειρευτεί την πρώτη μου κατάκτηση τροπαίου με τον Ολυμπιακό»

«Έχω ονειρευτεί την πρώτη μου κατάκτηση τροπαίου με τον Ολυμπιακό»
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 - 22:57

Χαρούμενη και μεγάλη τιμή που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι είναι η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Η νεαρή πολίστρια στις δηλώσεις της στην media day, της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, τόνισε ότι είχε ονειρευτή τη στιγμή που θα κατακτούσε το πρώτο της τρόπαιο με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και είναι μεγάλη μου τιμή να έρχομαι στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω και να βελτιωθώ, σίγουρα για κάθε αθλητή και κάθε αθλήτρια είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του εντός ελληνικών συνόρων. Τώρα θα δουλέψουμε σκληρά και θα βελτιωθούμε στον Ολυμπιακό.

Περιμένω όλη η διαδικασία να με βελτιώσει σαν παίκτρια, και εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα για να κατακτήσει τους τίτλους που θέλει και σε Ευρωπαϊκό και σε Ελληνικό επίπεδο».

Έχω ονειρευτεί την πρώτη μου κατάκτηση τροπαίου με τον Ολυμπιακό, η οποία όμως θα έρθει μετά από πολύ προπόνηση και σκληρή δουλειά».

Διαβάστε επίσης

«Πρωτάθλημα, κύπελλο και Final-4»

«Πρωτάθλημα, κύπελλο και Final-4»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης μίλησε στο πλαίσιο της media day για τους στόχους των «ερυθρόλευκων» στη φετινή σεζόν.

«Όσο πιο ψηλά γίνεται»

«Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Στο γεγονός ότι η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, έχει καταφέρει να έχει πολλά ψυχικά και πνευματικά αποθέματα ειδικά όπως κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Άλκηστη Αβραμίδου.

«Κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη»

«Κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Η Χριστίνα Τσουκαλά, τόνισε σε δηλώσεις της ότι ο στόχος του Θρύλου για την φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις.