Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στα παιχνίδια της Ευρώπης θα είμαστε έτοιμοι»

«Στα παιχνίδια της Ευρώπης θα είμαστε έτοιμοι»
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 - 16:46

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-7 της Βουλιαγμένης, στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με τον προπονητή του Θρύλου, Χάρη Παυλίδη, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, να τονίσει ότι ήταν αρκετά ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κλήρωση της Ευρώπης.

Για το ματς: «Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα μετά το πρώτο οκτάλεπτο, όπου δεχτήκαμε δυο προσωπικά γκολ το οποίο δεν είναι σύνηθες για εμάς αλλά μετά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Στο τέταρτο οκτάλεπτο ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Στη συνέχεια κάναμε διαχείριση του χρόνου καθώς δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία των κοριτσιών, πάλεψαν πολύ, κολύμπησαν πολύ και η εμφάνιση είναι πολύ ενθαρρυντική και στα παιχνίδια της Ευρώπης θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι».

Για την κλήρωση και τους αγώνες της Ευρώπης: «Η κλήρωση είναι σχετικά βατή. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερη. Υπάρχει μια ομάδα η Πάντοβα, με την οποία παίζουμε κάθε χρόνο που είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα, υπάρχει η Ουραλότσκα που είναι μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα κέρδισε την Κίρισι την προηγούμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημά της, έχασε στο γκολ από την Ούπιστεστ στον όμιλο.

Νομίζω ότι είναι πονηρά παιχνίδια, αν είμαστε εμείς όπως πρέπει όχι μόνο θα περάσουμε αλλά θα είμαστε και πρώτοι. Αν νομίζουμε ότι μπορούμε και χωρίς να παλέψουμε και να δώσουμε το 100% νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Φαντάζομαι ότι έχουμε την ωριμότητα και την ποιότητα να πάμε στα παιχνίδια και να είμαστε σε τέτοια κατάσταση ώστε να μην κινδυνέψουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Παυλίδης, στο osfp.gr.

Διαβάστε επίσης

Έκανε το πρώτο βήμα

Έκανε το πρώτο βήμα

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε 10-7 της Βουλιαγμένης στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ" και έκανε το 1-0 στους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων για τη Β' φάση της διοργάνωσης.