Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλικ» από τη νίκη επί της Βουλιαγμένης

«Κλικ» από τη νίκη επί της Βουλιαγμένης
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 - 17:00

Την τρίτη φετινή της νίκη επί της Βουλιαγμένης πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη έδειξαν χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και επικράτησαν των αντιπάλων τους με 10-7.

Ο Θρύλος με αυτή τη νίκη έκανε το 1-0 στη σειρά με την Βουλιαγμένη και πλέον θέλει μια ακόμα νίκη κόντρα στο ΝΟΒ, προκειμένου να κάνει το 2-0 και να μπει ως πρώτος στην Γ’ φάση του πρωταθλήματος.

Δείτε φωτογραφίες από την επικράτηση του Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης

Κυρίαρχος και στην Ευρώπη

Κυρίαρχος και στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε πανεύκολα με 16-8 της Παρτιζάν για την 4η αγωνιστική του Champions League, και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του Α' ομίλου. Χαμός από τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο Παπαστράτειο.

«Στα παιχνίδια της Ευρώπης θα είμαστε έτοιμοι»

«Στα παιχνίδια της Ευρώπης θα είμαστε έτοιμοι»

Ο Χάρης Παυλίδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Βουλιαγμένη, τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς, ενώ φυσικά μίλησε και για την κλήρωση που είχε στην Ευρώπη η ομάδα του.

Έκανε το πρώτο βήμα

Έκανε το πρώτο βήμα

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε 10-7 της Βουλιαγμένης στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ" και έκανε το 1-0 στους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων για τη Β' φάση της διοργάνωσης.