Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αλλαγές για την πρόκριση

Με αλλαγές για την πρόκριση
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 - 14:26

Με την Πάτρα εκτός έδρας κοντράρεται ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στις 16:30 για το Κύπελλο Ελλάδας. Παρά τους παίκτες που θα μείνουν εκτός αποστολής, ο Θρύλος δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα και θα πάρει μια εύκολη πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί για την Πάτρα και από την αποστολή θα απουσιάζουν οι Γιόζιπ Πάβιτς, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Μανώλης Μυλωνάκης και Κώστας Μουρίκης.

Δηλώσεις για τον αγώνα από εκεί και πέρα, έκανε στο osfp.gr ο Αλέξανδρος Γούνας, που είπε τα εξής. «Μετά από ένα καλό παιχνίδι στην Ευρώπη, κόντρα στην Παρτιζάν κοιτάμε το επόμενο για το Champions League στη Βουδαπέστη. Μεσολαβεί φυσικά το παιχνίδι Κυπέλλου, που είναι θεσμός εκπλήξεων, και ας παίζουμε με μια ομάδα της Α2. Θα πάμε στην Πάτρα για να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση, αφού η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί τον έναν από τους τρεις στόχους που έχουμε θέσει».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος και στο Κύπελλο

Ασταμάτητος και στο Κύπελλο

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού παρά το ότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην Πάτρα κόντρα στο ΝΟΠ, επικρατώντας με 19-2 και παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

«Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

«Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτιζάν εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος ωστόσο επισήμανε ότι η ομάδα έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Φανταστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ! (vid)

Φανταστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ! (vid)

Ο κόσμος του Θρύλου δημιούργησε φοβερή ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Παρτιζάν – Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του gavros.gr