Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλήρης για την πρόκριση

Πλήρης για την πρόκριση
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 - 15:52

Με τη Βουλιαγμένη εκτός έδρας κοντράρεται η ομάδα του Ολυμπιακού την Τετάρτη στις 18:00. Οι Πειραιώτισσες στοχεύουν στην τέταρτη σερί τους φετινή νίκη επί της αντιπάλου τους φέτος και τη δεύτερη για τη Β' φάση του πρωταθλήματος, με την οποία με έξι πόντους, θα προκριθούν στη Γ'.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα και ο Έλληνας κόουτς θα έχει τη χαρά να υπολογίζει σε όλες.

Αναλυτικά η αποστολή

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Φουντωτού, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Δανάη Κωνσταντοπούλου

Δηλώσεις για τον αγώνα, έκανε η Ελευθερία Πλευρίτου, που είπε στο osfp.gr. «Ο στόχος μας για αυτή τη φάση είναι μια ακόμα νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη. Την Τετάρτη στο Λαιμό, όπως πάντα θα μπούμε δυνατά και συγκεντρωμένες. Έχουμε δουλέψει κάποια πράγματα στην προπόνηση που θα τα κάνουμε στον αγώνα όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα άλλωστε. Από κει και πέρα είμαστε ευχαριστημένες για τη διεξαγωγή του ομίλου της Ευρωλίγκας στον Πειραιά. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δυνατά και το επίπεδο των αναμετρήσεων που δίνουμε θα ανέβει πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος και στο Κύπελλο

Ασταμάτητος και στο Κύπελλο

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού παρά το ότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην Πάτρα κόντρα στο ΝΟΠ, επικρατώντας με 19-2 και παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

«Σοβαροί όπως πάντα»

«Σοβαροί όπως πάντα»

Ο Σπύρος Γαβαλάς μίλησε για τη νίκη επί του ΝΟ Πατρών και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

«Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτιζάν εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος ωστόσο επισήμανε ότι η ομάδα έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης.