Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχή με Ρέθυμνο

Αρχή με Ρέθυμνο
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 13:53

Πρώτο παιχνίδι της Γ' φάσης του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός κοντράρεται με το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο την Παρασκευή στις 15:00. Οι Πειραιώτισσες είναι πρώτες στον όμιλό τους με έξι πόντους και ακολουθούν οι Βουλιαγμένη με τρεις, Εθνικός με έναν και Ρέθυμνο με κανέναν.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη δεν υπάρχουν, με τη Βάσω Πλευρίτου από εκεί και πέρα να μιλάει στο osfp.gr για τον αγώνα με το Ρέθυμνο, σημειώνοντας.

«Ξεκινήσαμε τη σεζόν δυναμικά στο πρώτο μισό. Τώρα ετοιμαζόμαστε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο τέλος του μήνα. Το αυριανό με το Ρέθυμνο ξέρουμε ότι θα είναι εύκολο θεωρητικά αλλά θα παίξουμε σοβαρά όπως κάνουμε πάντα. Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο της Ευρωλίγκας και παιχνίδι με παιχνίδι να φτάσουμε στην κορυφή και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».

Ήρθε η Έγκενς

Αξίζει να τονιστεί από εκεί και πέρα πως από την Τετάρτη βρίσκεται στην Ελλάδα η Μόνικα Έγκενς. Η Καναδή πολίστρια ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και θα ενισχύσει τις προσπάθειές της στις 19 Ιανουαρίου, με τη διεξαγωγή του 5ου προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας στο Παπαστράτειο.

Διαβάστε επίσης

«Με ακόμη περισσότερο πάθος το 2018»

«Με ακόμη περισσότερο πάθος το 2018»

Ο προπονητής του πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αλλά και Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, έστειλε τις δικές του ευχές για το νέο έτος και έκανε τον απολογισμό του 2017.