Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τώρα πλέον αδειάσαμε»

«Τώρα πλέον αδειάσαμε»
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 - 04:30

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Το πρώτο και κύριο μέλημα της γυναικείας ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, όσον αφορά τις Ευρωπαϊκές ττης υποχρεώσεις, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι "ερυθρόλευκες" πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στις δύο πρώτες αναμετρήσεις του προκριματικού ομίλου της LEN Euroleague, ο οποίος διεξάγεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, και με δύο νίκες, πήραν όχι μόνο την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Σαββάτου, η αρχηγός της ομάδας Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε σε αυτά τα δύο παιχνίδια, και όπως τόνισε χαρακτηριστικά, εκείνη και η ομάδα πλέον... άδειασαν.

Βέβαια να θυμίσουμε οτι οι αγώνες του ομίλου που παίρνει μέρος ο Ολυμπιακός ολοκληρώνονται σήμερα με την αναμέτρηση κόντρα στην Ιταλική Μεσίνα στις 10:45.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Δύο νίκες δύο παιχνίδια, τελικά έγινε αυτό που θέλατε;

"Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, σίγουρα ήταν ένας όμιλος δύσκολος, το σημερινό παιχνίδι που θα κρίνει τη δεύτερη θέση θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Εμείς κοιτάμε, οτι σίγουρα τα 13 γκολ δεν μας τιμάει και πάρα πολύ, ήταν πάρα πολλά τα γκολ που δεχτήκαμε. Στην αρχή ειδικά είμασταν τραγικές στον παίκτη παραπάνω, τώρα τελειώσαμε, αδειάσαμε, και περιμένουμε το χιαστί, ποιος θα μας τύχει".

Στο γεγονός αν υπήρχε άγχος επειδή τα παιχνίδια γίνονται στον Πειραιά, επειδή στην αρχή και στα δύο παιχνίδια φάνηκε λίγο αυτό που φώναζε και ο Χάρης Παυλίδης στον πάγκο, υπομονή:

" Εγώ προσωπικά δεν είχα. Κάποιες στιγμές νομίζουμε οτι όλα θα κριθούν στο πρώτο οκτάλεπτο αλλά όλα καθαρίζουν στο πρώτο τέταρτο. Οπότε και την Παρασκευή και το Σάββατο το ίδιο έγινε. Εκείνο είνια το σημαντικό. Το τέταρτο".

Διαβάστε επίσης

Πρώτος, καλύτερος και αήττητος!

Πρώτος, καλύτερος και αήττητος!

Ο Ολυμπιακός, επικράτησε και της Μεσίνα με 17-3 για την 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου της LEN Euroleague και έτσι τερμάτισε πρώτος και αήττητος. Πρόκριση στους "8" για τον Θρύλο.

"Δείχνουμε μια συνέπεια ως ομάδα"

Ο Χάρης Παυλίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μεσίνα, αναφέρθηκε στη συνέχεια της διοργάνωσης και στο γεγονός οτι περιμένει μια δύσκολη κλήρωση.