Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους παίκτες»

«Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους παίκτες»
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 - 11:40

Με τη Γιουγκ παίζει την Τετάρτη στις 17:00 για την 7η αγωνιστική του Champions League ο Ολυμπιακός στο Παπαστράτειο. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη και ο αρχηγός της ομάδας, Γιόζιπ Πάβιτς, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο Κανάλι 1 του Πειραιά, αναφέρθηκε στη σημαντική βοήθεια που παρέχεται από τη διοίκηση, την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, ενώ δεν ξέχασε φυσικά τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το ματς της Τετάρτης με τη Γιουγκ: «Η Γιουγκ είναι μία πολύ καλή ομάδα και φέτος. Βεβαίως, τους πήραμε τον Ομπράντοβιτς, αλλά και αυτοί ενισχύθηκαν με τον Ιταλό Ρεντζούτο και τον Ράσοβιτς. Η Γιουγκ είναι μία έμπειρη ομάδα με τεράστια ιστορία στο πόλο. Όταν παίζεις με τη Γιουγκ δεν μπορείς ποτέ να πεις πως θα κερδίσεις, πόσω μάλλον να σκεφτείς πως θα νικήσεις εύκολα. Στο τέρμα έχουν τον Μπίγιατς που βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ευρωπαίος τερματοφύλακας, διαθέτει τον Λούκα Λόντσαρ, έχει δύο αριστερόχειρες τον Γιόκοβιτς και τον Γκαρσία, που πήραν το παγκόσμιο μαζί με τον συμπαίκτη μας τον Μπούσλιε. Γενικά είναι μία δυνατή ομάδα την οποία πρέπει να προσέξουμε πολύ. Από την άλλη πλευρά εμείς δεν ξεχνάμε πως παίζουμε στο «Παπαστράτειο» όπου τα τελευταία χρόνια μόνο μία φορά χάσαμε, από τη Σόλνοκ. Με τον κόσμο μας στο πλευρό μας θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για τη νίκη».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Δεν παίζει μόνος του ο Πάβιτς. Δεν παίζει μόνος του ο Ομπράντοβιτς. Παίζει μία ολόκληρη ομάδα, ο Ολυμπιακός που έχει σπουδαίους παίκτες. Γενικά είμαστε μία πολύ καλή παρέα και έξω από την πισίνα. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο πόλο. Αυτό το βλέπω σε όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε σαν να είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, και αντιλαμβανόμαστε και τη βοήθεια που μας προσφέρει όχι μόνο η δική μας διοίκηση αλλά και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με την ευκαιρία να πω πως μετά το δικό μας παιχνίδι με τη Γιουγκ ακολουθεί και το ντέρμπι κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και μακάρι να πετύχει ο Ολυμπιακό μία μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη».

Για το «περιβραχιόνιο» του αρχηγού: «Αποτελεί τιμή για εμένα και χαίρομαι που είμαι ο αρχηγός της ομάδας. Στην ουσία όμως είμαι ένας από όλους. Εννοώ πως με τέτοια παιδιά με φοβερούς χαρακτήρες, που έχω δίπλα μου, δεν είναι δύσκολο να είμαι ο αρχηγός».

Για την πρόκριση της ομάδας πόλο γυναικών: «Παρακολούθησα τα παιχνίδια της ομάδας πόλο γυναικών στον προκριματικό όμιλο που έγινε στην έδρα μας. Πίστευα πως η αναμέτρηση με την Ουραλότσκα θα ήταν πιο δύσκολη, αλλά τα κορίτσια το καθάρισαν εύκολα στο τέλος. Τώρα θα έρθουν και τα κορίτσια να δουν και να ενισχύσουν εμάς στο παιχνίδι με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ».

Διαβάστε επίσης

Επικεντρώνεται στον Εθνικό

Επικεντρώνεται στον Εθνικό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στρέφει το βλέμμα της στο πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση της Τετάρτης (24/01) κόντρα στον Εθνικό, μετά την πρόκρισή της στους «8» της Ευρώπης.

«Τώρα πλέον αδειάσαμε»

«Τώρα πλέον αδειάσαμε»

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στην Ουραλότσκα με την οποία ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην φάση των "8" της LEN Euroleague, μίλησε στο gavros.gr, και τόνισε οτι η ομάδα της έκανε αυτό που έπρεπε που δεν ήταν άλλο από την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.