Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να κάνει το πρώτο βήμα για το Final 4!

Να κάνει το πρώτο βήμα για το Final 4!
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 19:06

Πανέτοιμη για την πρώτη μεγάλη μάχη με την Κίνεφ Κίρισι είναι η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες από την Πέμπτη βρίσκονται στην Ρωσία, το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου και πλέον μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης (24/02, 13:00).

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στον περσινό τελικό της Ευρωλίγκας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου του 2017. Οι παίκτριες του Θρύλου τα έδωσαν όλα στον μεγάλο τελικό, αλλά στο τέλος λύγισαν και ηττήθηκαν με 7-6.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θέλει να πάρει εκδίκηση για την περσινή ήττα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο Final 4 της διοργάνωσης. Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο την Παρασκευή 17 Μαρτίου (19:30).

Τα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο, αφορούν το ερωτηματικό που υπάρχει αναφορικά με την συμμετοχή της αρχηγού Φιλιώς Μανωλιουδάκη, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και θα αποφασιστεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αν θα αγωνιστεί κόντρα στην Κίνεφ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κίνεφ Κίρισι θα μεταδοθεί μέσω Livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα της ρώσικης ομάδας, http://www.sportkinef.ru.

Διαβάστε επίσης

«Απομένει μία ημέρα» (pic)

«Απομένει μία ημέρα» (pic)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μετράει αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα με την Κίνεφ στο Κιρίσι, για τη φάση των «8» της Ευρωλίγκας.

Στη Ρωσία οι «ερυθρόλευκες» (pic)

Στη Ρωσία οι «ερυθρόλευκες» (pic)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έφτασε στην Αγία Πετρούπολη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Κιρίσι, για τον αγώνα με την Κίνεφ.