Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη (pic)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη (pic)
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 21:23

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το «ερυθρόλευκο» μενού για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου. Το ματς που δεσπόζει στο πρόγραμμα του Ερασιτέχνη είναι αναμφίβολα αυτό της γυναικείας ομάδας πόλο με την Κίνεφ στο Κίρισι, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη το μεσημέρι του Σαββάτου στις 13:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ρώσικη ομάδα, με στόχο να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Παπαστράτειο.

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο στις 17:30 η ανδρική ομάδα βόλεϊ θα υποδεχθεί στο Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας, για την 18η αγωνιστική της Volleyleague.

Στις 21:00 η ομάδα χάντμπολ θα υποδεχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» τον Διομήδη Αργους, για την 17η αγωνιστική της Handball Premier League και μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μεταδοθεί σε live streaming από το OSFP TV.

Τέλος, την Κυριακή στις 12:00 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ θα παίξει στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Α1.

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη:

Διαβάστε επίσης

«Απομένει μία ημέρα» (pic)

«Απομένει μία ημέρα» (pic)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μετράει αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα με την Κίνεφ στο Κιρίσι, για τη φάση των «8» της Ευρωλίγκας.