Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Εθνικό τα κορίτσια

Με Εθνικό τα κορίτσια
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 12:56

Με τον Εθνικό παίζουν το Σάββατο στις 14:30 στο Παπαστράτειο οι παίκτριες του Ολυμπιακού. Είναι ματς για την 6η και τελευταία αγωνιστική της Γ' φάσης του πρωταθλήματος και προέρχονται από τη νίκη επί του ίδιου αντιπάλου για το Κύπελλο.

Δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα έκανε η Ελευθερία Πλευρίτου, που δήλωσε στο osfp.gr. «Το τελευταίο παιχνίδι για τη Γ φάση του πρωταθλήματος με τον Εθνικό. Παίξαμε και πριν δυο μέρες μαζί τους και την γνωρίζουμε σαν ομάδα. Εμείς προετοιμαζόμαστε πιο πολύ για το παιχνίδι με την Κίρισι που είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι αυτή τη στιγμή για τη ομάδα και κοιτάμε ένα ένα τα βήματα που έχουμε να κάνουμε προς τους στόχο μας τη φετινή σεζόν».

Η αποστολή απαρτίζεται από τις

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελευθερία Φουντωτού, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Δανάη Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Μπαίνουν στη μάχη οι Κορασίδες

Μπαίνουν στη μάχη οι Κορασίδες

Στη «μάχη» της Α΄ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, ρίχνονται το Σαββατοκύριακο οι Κορασίδες της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Περίπατος...

Περίπατος...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 24-4 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο σε εξ αναβολής αναμέτρησης της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Δύο ματς σε δύο μέρες με τον ΟΦΗ

Δύο ματς σε δύο μέρες με τον ΟΦΗ

Την Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στην Κρήτη, για την εξ’ αναβολής 7η αγωνιστική της Α1, ενώ το Σάββατο θα υποδεχθούν τον ΟΦΗ στο Παπαστράτειο, για την 17η στροφή του πρωταθλήματος.