Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Από τις πιο όμορφες στιγμές στην καριέρα μου»

«Από τις πιο όμορφες στιγμές στην καριέρα μου»
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 23:18

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η φετινή διοργάνωση ήταν ιδιαίτερη για τον Γιάννη Φουντούλη. Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού είναι από τη Χίο και ήθελε να συνδυάσει την παρουσία στο νησί του με το Κύπελλο Ελλάδας. Το πέτυχε και ταυτόχρονα αναδείχθηκε και MVP του τουρνουά. Όπως τόνισε: «Είναι νομίζω από τις πιο όμορφες στιγμές στην καριέρα μου. Για πολλούς είναι ένα Κύπελλο, για εμένα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα το βγάλω από το μυαλό μου».

Συμπλήρωσε ακόμα: «Χαίρομαι που ο κόσμος αγκάλιασε τη διοργάνωση ενώ πήραμε τεράστια ώθηση από τους φιλάθλους μας. Να ξέρει όλος ο κόσμος της Χίου ότι έχουν μια θέση στην καρδία μου. Όταν είσαι νέος ονειρεύεσαι διάφορα. Πάντα είχα στόχους και φιλοδοξίες να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ζήσω εδώ μια στιγμή ως πρωταγωνιστής και όχι ως συντελεστής».

«Αυτό το ξεκίνημα θέλαμε»

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς επισήμανε: «Σίγουρα αυτό το ξεκίνημα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε. Πέρσι ήταν πρώτα το πρωτάθλημα, μετά χάσαμε το Κύπελλο και πήγαμε με κακή διάθεση στο Final-6. Επομένως ήταν πολύ σημαντικό να τον κατακτήσουμε φέτος και να αποτελέσει μια βοήθεια για να συνεχίσουμε σωστά τη χρονιά. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι πάντα οι πρώτοι στόχοι και ακολουθεί η Ευρώπη όπου είμαστε μέσα στις πιο δυνατές ομάδες. Φέτος θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί έχουμε παίκτες και τα προσόντα για να το πετύχουμε».

Διαβάστε επίσης